Natalka d

Trocha historie a jiné věci

Ahoj!!! Pokud jste četli název, tak jistě víte, o čem bude dnešní článek. Ještě něž začneme, tak se vám chci předčasně omluvit, protože už asi nebudou články každý den, jak jste si teď zvykli, ale budou méně často. Děkuji všem čtenářům za podporu mého blogu a už to nebudu zdržovat a jdeme na to.


Zaregistrovala jsem se zde 26.dubna. jako natalka d. Je to spojení jména a příjmení. 27.dubna jsem si zde založila blog. Ještě jsem si později založila účet natyd, ze kterého jsem si dávala pluska. Tenhle účet jsem už dávno pohřbila, možná ho dám sestře až bude starší. Ano, byla jsem hloupá, to bylo minulý rok, kdy jsem měla krátké články, málo obrázků,málo čtenářů a některé články nedávaly  smysl, občas byly i dobré články, ale většinou špatné. Bylo to minulý rok, takže jsem se od té doby změnila, tak mě prosím neukamenujte. Stalo se to v roce 2019. Byla jsem páťačka, která psala všechno, co ji napadlo. Také jsem byla častým terčem kritiky a v reálném životě to nebylo o nic lepší. Až na konci školního roku se vše zlepšilo. V tomhle roce mě také lidé nadávali až do ledna,ale zase mě naučili něco do života. Neposlouchej jiné lidi, oni za tebe nerozhodují. Je jedno, co si o tobě lidé myslí, záleží na tom, co si o sobě myslíš ty sama.

A teď se vracíme k článkům. Teď už většinou vydávám články, které mají alespoň trochu smysl. A jak je to u vás?

Ale chyby dělá každý, je to lidské, takže nejsem teď úplně perfektní. Je pořád, co zdokonalovat. A proto má život smysl, kdybychom nebyli perfektní a nic bychom neobjevovali, tak by náš život neměl smysl. Je důležité pořád poznávat něco nového. A aby tenhle článek nebyl jen o tomhle kecání, tak vám sem hodím písničku, kterou už jsem v jednom svém článku použila, ale to nevadí. Hodí se přesně k téhle situaci o poznávání nových věcí. Omlouvám se všem, kteří tohle moc nemusí. Ale mně se to líbí.

A poznávat můžete různé věci. Třeba písničky nebo můžete poznávat nové lidi. A nebo se můžete učit nové věci. Třeba jazyky nebo historii(kterou bychom neměli zapomínat), něco na počítači, prostě cokoliv, co vás napadne, ale nebuďte jen u všeho, co už znáte, ale nezapomeňte na to, co znáte, měli byste objevovat nové věci a zůstat i u toho, co znáte. Přece stará dobrá klasika. Ale taky zkuste něco nového nebo objevujte nová místa, kde jste nebyli. Každý člověk vás může naučit něco nového i ten, koho nesnášíte z nějakého důvodu. Třeba váš otravný spolužák vás může naučit, jak se bránit nebo postižení lidé vás mohou naučit, jak se chovat právě k nim. Negativní událost vás může také poučit a něco naučit. Třeba neúspěchy vás mohou motivovat k tomu, abyste byli úspěšní. Chybami se člověk učí a je jedno, čeho se týká. Pamatujte, objevujte nové věci a myslete pozitivně. Nekažte si život.


Myslete optimisticky, život máte ještě před sebou, nekazte si ho. 


A taky se smějte. Smích posiluje sebevědomí a prodlužuje život. A proto tu mám pro vás pár vtipů, které jsem našla. Jestli se u něčeho nezasmějete, tak sorry.



 

Jako chápete, co tím ta maminka chtěla říct, ne?

 

Tohle raději opíšu z obrázku kdyby se vám to nezobrazovalo, protože tohle bude vaše nové přísloví. Je vám to jasné? Běda tomu, kdo to nedodrží. 


Když ti někdo život ničí, usměj se se a vem ho tyčí. 






Tak tohle byly teda vtipy a teď vám něco řeknu o citátech. Nebudu vám tady psát citáty, ale:  Skutečnost citátů pochopíme až tehdy, když je opravdu prožijeme. Tohle byl takový motivační článek pro ty, co nemají tolik sebevědomí jako normální lidé, protože si prožili něco, co by opravdu nikdo nechtěl zažít a, tak ztratili sebevědomí, je jedno, co jestli šikana, pocit méně cennosti, rozchod či neopětovaná láska. Všechny tyhle události jsou negativní, těžké, smutné a až velmi vyčerpávající a proto jsem jim chtěla vrátit chuť do života. 


Usmívejte se a doufám, že se brzy vyléčíte. 

Ahoj!!! Zvládnete to.


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.