Natalka d

Jak překonat trému

Čau!!! Jsi stydlivka,máš číst něco před celoutřídou a vždycky se rozklepeš,jak se stydíš? Hele to je v pohodě, to znám v první třídě jsem na začátku v prvním pololetí byla taky taková. Ale překonala jsem to,tak že jsem četla s rodiči doma knihy a oni četli taky. Můžete to zkusit. A nebo se prostě zbavte toho stresu,za trémou se může skrývat stres. A pokud to,tak není a jen se stydíte před třídou,tak si trénujte projevy doma každý den a uvidíte,že se brzy nebudete stydět a nebo se přihlašte do kroužku,ve kterém budete muset mluvit před lidmi. Snad jsem ti pomohla.  :) :) :) 

Prostě to zvládneš,věř si a půjde to...........................

Ale ty si nevěříš? Zkus trénovat sebevědomí a nebo zkus říct někomu,aby ti s tím pomohl. Uvidíš,jak budou ostatní po tobě se dívat a možná se ti splní i tvůj největší sen. Hele to zvlàdneš,když to zvládl dyspraktik,tak to zvládneš i ty,klidně si to říkej. Hlavně se nestresuj a pokud už máš stres,tak je třeba se ho zbavit,to už jsem dávno vydala článek,jak se zbavit stresu. :) :) :) :) :)  

 

 

 

 

Tak se s vámi milé stydlivky,trémisti a stresanti loučím a čauves!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.