Natalka d

Podzimní pohybové aktivity

Čau!!! Dneska vám tu dám tipy na aktivity, které můžete v tuhle dobu dělat, aby jste byli fit a nemuseli držet žádné diety. Takže nebudu to okecávat dále a můžeme jít na to!!!!

1. Cvičení

Tak normálně cvičit třeba joga, gymnastika, protahování atd. Tohle se hodně dělá všude. A je to taky nejúčinnější metoda, jak zhubnout. Proto to všichni dělají. Někteří kvůli hubnutí, někteří ze zdravotních problémů, některé to baví a někteří jsou na tom závislí.

 

Tohle doporučuji jen vážně silným holkám. 

 

2. Procházka

Ano sice byste to neřekli, ale taky budete fit, stačí se jen třeba projít na 20 minut a je to. Budete zvyklí na chůzi takže při nějaké dlouhé trati vás nebudou bolet nohy.

 

 

3. Vnitřní sporty

Ano vnitřní sporty takže: Florbal, korfbal, basketbal, vnitřní plavání, hokej a další sporty. Tohle dělá většina z nás. Hodně sportů je kolektivních takže vás to může bavit a budete se vídat s novými přáteli.

 

4. Běhání venku

Hodně se namůžete, budete fit v kondici a zahřejete se při běhu, když už je chladno. Taky budete mít velkou kondici, zhubnete, když budete běhat pravidelně a můžete pozorovat okolí.

 

 

5. Tanec

Ano to taky budete fit a ještě k tomu vás to bude bavit a půjde vám tělocvik. Já se tomu nevěnuju, ale kámoška jo a na ní to nechalo to, že jí jde hodně tělocvik.

 

   

 

Tak to je všechno, mějte se a ahojte. Užívejte života a dobou před adventem. Za chvilu je advent budete hodně zaneprázdnění. Adventní kalendář, čtení adventních článků na hpd, akce ve vašem městě či vesnici, zapalování adventních svíček na adventním věnci, pečení cukroví, Mikuláš, adventní zvyky, shánění dárků pokud nemáte a celkově příprava na Vánoce.

 

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.