My top 10 k-pop group

MY TOP 5 K-POP MALE RAPPERS

Bobby 

Bobby, pravým jménem Kim Ji Won, je člen jihokorejské chlapecké skupiny iKon. Je také členem dua MOBB spolu s Minem. Narodil se 21.prosince 1995 v Soulu, ale vyrůstal v Americe. Debutoval jako sólo umělec v září 2016 s písní Holup!. V září 2017 vydal sólo LP Love and Fall. Umí hrát na klavír, kytaru i bicí. 

Zelo 

Zelo, pravým jménem Choi Jun Hong, je maknae, rapper a tanečník jihokorejské chlapecké skupiny B.A.P. Narodil se 15.října 1996. Jeho přezdívka je "15 Years Old Genius."

Kvůli svému mladému věku přecházel ze společnosti do společnosti. Jeho kariéra začala, když jej trénovali v TS Entertainment a dali mu šanci se zviditelnit v nové duo skupině BANG&ZELO s písní Never give Up, což je i jeho debutem.


ZICO

ZICO, vlastním jménem Woo Ji Ho, je rapper, zpěvák, skladatel, textař a leader v jihokorejské chlapecké skupině Block B. Narodil se 14.září 1992. Umí plynule nejen korejsky, ale i japonsky a anglicky. 

Zico začal svou hudební kariéru v japonském undergroundu a to pod jménem Nacseo. Když se vrátil do Korei, stal se součástí začínajícího crew Daenamhyup, jehož členy jsou i: RM (BTS), Kidoh (ToppDogg), Iron.

Před debutem se snažil dostat do SM Entertainment jako člen SHINee, ale neuspěl. Oficiálně debutoval v roce 2009 společně se svým kamarádem ze školy, Kyungem pod jménem The Harmonics s písní The Letters.

Zico debutoval jak leader Block B 15.dubna 2011.




 

E'DAWN

E'Dawn, vlastním jménem Kim Hyo Jung, je hlavní rapper a hlavní tanečník 10-členné skupiny PENTAGON. Narodil se 1.června 1994 v Korei. Umí mluvit plynule japonsky. Baví ho ježdění na skateboardu, cyklistika a nakupování. Je členem tria Triple H, ve které je také Hyuna a Hui (PENTAGON). E’Dawn vícekrát vystupoval se zpěvačkou Hyunou v její písni Because I′m The Best, kde zastupoval Ilhoona z BTOB.

J-HOPE

J-Hope, vlastním jménem Jung Ho Seok, je rapper a tanečník ve skupině BTS. Narodil se 18.února 1994. Baví ho nakupování a poslouchání hudby. Debutoval v roce 2013 jako 3 člen skupiny BTS. Dne 1.března 2018 vydal svůj první sólový mixtape Hope World.  

zdroj: http://www.asianstar.cz/

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.