My Amazing Life

Moje plány na JARNÍ PRÁZDNINY

Čauky holky!
Tak konečně budu mít příští týden prázdniny! Jupííí. Týden volna, který proležím doma v posteli. A nebo když bude pěkně, tak půjdu s kámoškama ven nebo když bude hnusně, tak půjdeme do obchoďáku. Mám ale i jiné plány, které bych chtěla o prázdninách stihnout.

✦ ✧ ✦ ✧ ✦
1/ Kreslit
Tohle o mě asi nevíte, ale jsem takový "umělec". Moc ráda kreslím a chtěla bych se o prázdninách zlepšit. Moc ráda vybarvuju i omalovánky, ale ne ty pro malé děcka, ale takové ty antistresové. Ty jsou super!

2/ Péct
Chtěla bych zkusit nový recept na čokoládový dort, co jsem našla na internetu. No on se to nepeče a ani to moc dort není, spíš takové brownies, ale vypadá to úplně mňami a já čokoládu miluju! Tady je, kdyby to chtěl taky někdo zkusit.



3/ Jít ven
Jak jsem psala na začátku, chtěla bych jít ven. Pokud bude pěkně sluníčko, šla bych si i zabruslit nebo na procházku, ale to se ještě uvidí. Prý má být hnusně celý týden tak nvm.

4/ Psát víc na blog
Chtěla bych se přes prázdniny věnovat víc blogu a psát sem super články. Ale nikdo si je stejně asi moc nepřečte tak nvm. Psaní mě baví, ale taky mě baví číst komentáře od ostatních. Dodává mi to pak sílu psát dál ( ̄︶ ̄)↗ 

5/ Relaxovat
A samozřejmě chci relaxovat. Chodit každý den do školy, kde musíme psát testy atd. je vyčerpávající. Takže budu relaxovat např. v posteli na mobilu nebo s knížkou.

A co děláte ve volném čase vy? Vím, že ne všichni mají teď prázdniny. Někteří je už měli, někteří ještě budou. Já se jenom těším až se pořádně vyspím a odpočinu. Tak se zatím mějte pěkně a zase někdy u dalšího článku.


          

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.