My Amazing Life

Co vás podle HOROSKOPU čeká v BŘEZNU

Čauky holky!
Březen je tady a vás určitě zajímá, co si pro vás tento třetí měsíc v roce přichystal. Tak to jste na správném místě, protože tady se dozvíte, co můžete tento měsíc očekávat. Po přečtení mi můžete do komentářů napsat svoje pocity nebo se tu na konci měsíce vrátit a říct, jestli se to splnilo nebo ne.

✦ ✧ ✦ ✧ ✦

Beran
Pokud jste zažili pocit nedostatku pokroku, dnešek poskytuje vynikající příležitost k akci a provedení změny. Pravděpodobně naleznete ztracené odhodlání a inspiraci k uskutečnění svých snů a aspirací. Je však důležité být obezřetný a vyvarovat se přetěžování. Nezapomeňte na tempo a na nezbytné přestávky.

Býk
Tato nadcházející proměna vás naplní nově nalezeným pocitem nezávislosti a povzbudí vás k objevování nových a vzrušujících zážitků. Je to vhodná chvíle opustit svou komfortní zónu a věnovat se novým věcem. Začněte nová dobrodružství a uveďte své touhy do pohybu. Udělejte si čas na pěstování smysluplných vztahů s těmi, kteří jsou vašemu srdci nejbližší.

Blíženci
Tento měsíc byste měli upřednostnit svůj domov a rodinu. Je možné, že ve svých vztazích můžete narazit na nějaké komunikační bariéry. Buďte trpěliví a pozorně poslouchejte názory ostatních. Věnujte se společenským aktivitám s přáteli a dopřejte si módní doplněk do svého šatníku. Vaše inteligence a vynalézavost vám poslouží jako spolehlivý prostředek k překonání jakýchkoli překážek.

Rak
Pokud jste zvažovali nějaké změny ve svém životním stylu, dnes je ta správná chvíle. Začněte malými kroky a postupně na nich stavte. Zatímco práce nebo jiné aspekty života mohou generovat určitý stres, vyčlenění času pro sebe vám může pomoci znovu oživit a přesměrovat vaši energii. Vyhraďte si čas na relaxaci a revitalizaci a zajistěte si dostatek odpočinku.

Lev
Březen představuje vhodnou chvíli, kdy člověk může odhodit zimní smutek a dopřát si zábavu. Pravděpodobně zažijete nárůst hladiny energie a obnovení sebevědomí. Je to ideální čas pustit se do nových příležitostí, rozšířit si svůj sociální okruh a prozkoumat nevyšlapané cesty. Tento měsíc nabízí skvělou příležitost stanovit si cíle a strategii do budoucna.

Panna
V tomto okamžiku je důležité upřednostnit vaše vztahy. Je nutné do nich investovat určité úsilí. Vyhraďte si ze svého nabitého programu nějaký čas na spojení s těmi, kteří mají ve vašem životě významný význam. Pokud jde o vaše profesní úsilí, zdá se, že březen má příznivé vyhlídky. Můžete očekávat uznání a pochvalu od svých nadřízených.

Váhy
První polovina měsíce je celá o nových začátcích a nových příležitostech. Pokud chcete ve svém životě udělat změnu, je čas to udělat, ať už jde o práci nebo osobní život. Budete mít odvahu a sebevědomí riskovat, takže se nebojte jít za tím, co chcete. Můžete potkat někoho nového nebo konečně získat povýšení, pro které jste pracovali.

Štír
I když můžete mít pověst trochu samotáře, neznamená to, že nevíte, jak se dobře bavit. Život je párty, když to chcete. V březnu budete mít příležitost prosadit se. Ať už je to ve vašem osobním nebo profesním životě, ujistěte se, že uděláte dobrý dojem. Mohlo by vám to otevřít nějaké dveře na cestě.

Střelec
Můžete očekávat, že se vám věci vydaří jak pracovně, tak i osobně. Na profesní frontě to vypadá nahoru. Můžete získat povýšení nebo zvýšit plat, nebo můžete konečně získat velkého klienta, kterého jste sledovali. Ať je to cokoli, je to něco, co vás přiblíží k vašim cílům. Pokud jste byli single, můžete potkat někoho zvláštního, kdo by vám mohl změnit život. Pokud jste ve vztahu, věci budou lepší než kdykoli předtím.

Kozoroh
Tento měsíc může přinést vzrušující změny do vaší kariéry nebo domácího života. Pokud jste chtěli udělat krok nebo začít nový projekt, je čas to udělat. Jen se ujistěte, že zpočátku berete věci pomalu; může docházet ke zpožděním nebo nerovnostem. Je to také vhodná doba pro networking a socializaci. Budete mít energii a šarm, abyste snadno navazovali nová přátelství a spojení. Využijte tento čas k rozšíření svého kruhu.

Vodnář
První polovina měsíce může být trochu pomalá, ale ve druhé polovině se věci začnou zvedat. Možná zjistíte, že se budete cítit optimističtěji a připraveni přijmout nové výzvy. Možná budete muset vynaložit další úsilí, abyste dosáhli pokroku, ale nakonec to bude stát za to. Hlavu vzhůru a zůstaňte pozitivní, i když jde do tuhého. Věci by se měly začít zlepšovat ve vašem osobním životě od poloviny měsíce.

Ryby
Tento měsíc se musíte zaměřit na své vlastní potřeby a nenechat se strhnout negativní energií svého okolí. Travte čas s přáteli a blízkými, díky kterým se cítíte dobře, sami se sebou, a vyhýbejte se lidem, kteří vám vysávají energii. Při rozhodování tento měsíc důvěřujte své intuici, protože pravděpodobně budete mít silný pocit, co je pro vás to pravé.


          

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.