My Amazing Life

✏ Tábor ~ Kapitola 2.



Ráno jsem se vzbudila dřív než kdykoliv jindy. Byla jsem tak natěšená. Dneska se jede na BTS camp! Už se nemůžu dočkat až si tam najdu nové kamarádky, budeme až do noci tancovat a zpívat BTS písničky, budeme se společně smát vtipům s BTS a další super věci. Rychle jsem si proto sbalila kufr, naházela jsem do sebe snídani a vyrazili jsme na místo setkání.

Už jak jsme přijížděli, tak jsem viděla velkou skupinu lidí. Asi se nemohli už dočkat, stejně jako já. Protože co je lepšího než BTS camp? Mamka mi vytáhla kufr z auta, dala mi pusu na čelo a vydala jsem se mezi lidi.
,,Ahoj, já jsem Kira," pozdravila jsem nějakou skupinu holek.
,,Čau, Kiro!" pozdravila mě jedna. ,,Já jsem Emily a tohle je Katelyn."
,,Ahoj," zamávala na mě Katelyn.
,,Už máš trojici do chatky?" zeptala se mě Emily. My si máme už teď hledat koho chceme s sebou do chatky?
,,Ještě ne, ale pokud-"
,,Tak můžeš být s náma. Jedna nám ještě chybí," skočila mi do řeči Emily. S úsměvem jsem zakývala hlavou.

To je skvělý! Už mám nějaké nové kamarádky. Tohle bude ten nejlepší camp ever!!
,,Tak jo všichni. Než nastoupíte do autobusu, musíte odevzdat papír s kontakty na rodiče a tak dále," řekl jeden z organizátorů. Jakmile to dořekl, začali se všichni hrnout do autobusu. Ostatní organizátoři se snažili udělat nějakou řadu, ale bylo to marné. Velkou skupinu fanynek prostě nezkrotíte. Po tom, co jsem vlezla do autobusu, zahlédla jsem vzadu, hned za Emily a Katelyn, volná sedadla. Rychle jsem se k nim rozběhla a sedla si k oknu. Všechna ostatní místa se pomalu zaplnila a byl čas na odjezd. Strčila jsem si do uší sluchátka a pustila si nějaké ty melodie na cestu.
,,Ahoj, je tohle místo volné?" slyšela jsem najednou tlumený hlas. Vyndala jsem si jedno sluchátko a otočila hlavu. Stál tam vysoký kluk a ukazoval na sedadlo vedle mě.
,,Jasně," pousmála jsem se, odsunula jsem věci, které jsem si tam položila a nabídla mu ho.
,,Jsem Harry," představil se. Jenom jsem se pousmála a znovu si dala sluchátko do ucha. Nechtěla jsem mu věnovat pozornost, ale on si prostě nedal. ,,Hádám, že máš taky ráda BTS," řekl.
,,No neříkej, Sherlocku," zavtipkovala jsem. Harry se najednou zarazil. Vyznělo to až moc otráveně? ,,Jenom vtipkuju," drcnula jsem ho do ramene. ,,Jsem Kira."
,,Co posloucháš?" zeptal se Harry a koukl mi na displej telefonu. Zrovna mi tam hrála Fake Love. ,,Ta je super. Můžeme poslouchat spolu?"
,,Jasně," řekla jsem a dala mu jedno sluchátko.



A tak jsme strávili celou cestu. S Harrym jsme poslouchali různé písničky, smáli se, bavili se o různých blbostech a věcech, co chceme na campu dělat. Když jsme dorazili na místo, všichni se najednou zase hrnuli ven z autobusu a začali se rozestavovat do trojiček, které jsme si měli udělat předtím. Já jsem rychle našla Emily a Katelyn a šla za nimi.
,,Kdo je ten fešák?" zeptala se Emily a koukla směrem na Harryho. Ten mezitím na mě s úsměvem zamával.
,,To je Harry. Seděli jsme spolu v autobuse," řekla jsem a dala si pramínek vlasů za ucho.
,,Ale koukejme se. Kira se nám červená," začala mě Emily škádlit. ,,Tobě se líbí," mrkla na mě.
,,To není pravda," začala jsem se červenat ještě víc. Možná je pěkný, ale na někoho takového nemám. Jsou tu i hezčí holky.

,,Prosím o vaši pozornost," zavolal jeden z organizátorů do megafonu. Všichni ihned ztichli a začali poslouchat. ,,Chtěl bych vás všechny přivítat na prvním ročníku BTS Campu. Čeká vás týden plný zábavných soutěží, workshopů a hlavně..." přerušil se. ,,Všichni jste byli rozděleni do chatek po trojicích. Kdo ještě nemá trojici, ať si ji najde, jinak spí pod keřem. Stany nemáme," všichni se začali smát.
,,Tohle bude skvělý!" zaradovala se Emily. ,,Uděláme si dneska mejdan, holky?" Už se nemůžu dočkat. Tohle bude naprosto úžasný. Plný týden jenom o BTS.
,,A teď se připravte. Celým týdnem vás totiž budou provázet... samotní BTS!" a všichni začali šílet a ječet, ozývaly se ohňostroje, v pozadí hrál jeden ze songů od BTS a objevili se i samotní BTS! Stáli tam všichni - Jungkook, Jimin, V, Jin, Suga, RM a J-Hope.
,,Tohle jsou vaši vedoucí."

To be continued...


          

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.