Laylin blog

Zpátky do školy

Velice originální název, co říkáte?


Jelikož jsem dostala k narozeninám svůj notebook (za což děkuju), tak nemusím krást ten bráchův, jééj!


Vlastně se jen nudím a nevěděla jsem, co psát, tak jsem vybrala jedno z origináních témat.


Já jsem takový samotářský člověk, takže mi moji spolužáci vůbec nechyběli (teda až na jednu výjimku). Takže si dokážete představit, jak moc jsem byla v záchodě, když jsem omylem zavolala mýmu spolužákovi (kterýho mimochodem totálně nenávidím, je to největší frasák). Jednou mi poslal tak úžasnou zprávu, že je na mě naštvanej kvůli tomu, že jsem mu řekla staroušku, i když on mi před tím řekl mimino. Pórek je to. Ale i přes to všechno se do školy těším, nové dovednosti a tak, nejlepší je biologie.


Samozřejmě tu nesmí chybět to, čím jsem zabíjela prázdniny. Byla jsem tak zoufalá, že jsem se začala dívat na anime a vlastně toho ani nelituju. Zamilovala jsem si jména Yukito, Misuzu a Michiro. Takhle jednou pojmenuju svoje děti, teda ještě nesmí chybět Marinette a Adrien. A Alya, Nino, Newt, Minho, Chloe, Sabrina, Nataniel, Juleka...fíha já budu mít dětí.


Pokud nevíte, co číst dopručuju Labyrint od Jamese Dashnera. Newt bude můj budoucí manžel. Jak já tu knihu miluju. Taky doporučuju Selekci, normálně dceru jsem přečetla za den.


Btw. ten pocit, když si váš táta čte vaši povídku, vy tam máte sprostý slovo a on jen kroutí hlavou nad tím, jakýho frasáka vychoval.

Btw. sloní melounek

Btw. kdo taky shipuje Adrienette a Alyu s Ninem? (nevím, jak se to shipuje)


Toť vše.

Zas někdy vy plopáci (ten, kdo chápe, neházej po mně svoje plopáky)

Newt forever!

Maxon forever!

Tohle fakt není vtipný.

Vaše Layla7!

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.