Laylin blog

Zamyslete se nad sebou

Jsem totálně vyřízená, a ne z toho, že jsme včera běhali v tělocviku 1500 nebo, že jsem byla na očkování a odumírá mi ruka. Pravděpodobně mám nějakou nemoc vůči hloupým lidem, protože, když se porozhlédnu po celé mojí třídě, je mi na blití.


Přestává mě bavit dělat něco proti šikaně, pomáhat zasáhnutým lidem, protože stejně se nic nezmění.


Já sama jsem terčem posměchů, jelikož nejsem ovečka a nevadí mi to. Každý den slyším za svými zády:

,,Podívej se, co má zase na sobě:"

,,Jak dlouho už ty kalhoty nosí?"

,,Jasně, zase jednička, že? Většího šprta jsem neviděla."

,,Ona si čte dobrovolně?"

A snažím se to ignorovat. Nepohlcuje mě smutek a ani deprese, spíš je mi špatně. Z toho, jak se nejlepší kamarádky pomlouvají za zády, jak ostatní kritizují ty slabší, když něco udělali, při tom dělají to samé. Pohlcuje mě nenávist a zloba.


Snažím se zasahovat do šikany, když ji vidím, ale jsem sama. Říkáte si, proč jsi to neřekla učitelce? Ona to ví a nic s tím nenadělá. Lidi jsou prostě takoví, jak dospělí, tak děti, nic se nezmění.


Já na sobě také nechci nic měnit, možná to vyzní sebestředně, ale mohla bych v klidu žít, že jsem vyspělejší než spoustu lidí starší než já.


Chci všechny poprosit, nedělejte to, nedělejte ze sebe někoho, kdo nejste, neposmívejte se lidem, kteří se trochu liší. Každý je jiný a každý je svý. Proto ty, kteří tohle dělají ignoruju, protože se nechci pléct do jiných myšlenek, beru je takové jaké jsou, pouze se mi to nelíbí.


Zamyslete se nad sebou...


Stojí vám to za to? Ničit něčí život?



PS: neříkám, že jsem nějaká svatá osoba, taky na sobě pracuju

PPS: nevztahuje se to na všechny, tak nebuďte uražení, pouze můj názor na věc


Komentáře

SelenaGVIP(Bradavice)

Nikdy jsem moc nemusela naší třídu (nemám tam moc kamarádů a jsou tam opravdu hrozní lidé), ale teď jsem na týden v jiné třídě a uvědomila jsem si, jak je naše třída strašná. Tady v té druhé třídě jsou všichni více-méně kamarádi, nikdo nikoho nesnáší a tak.. Je to tam prostě fajn. Ale v naší jsou takové ty ''skupinky'' které se mezi sebou hádají a pomlouvají se atd.. Ráda bych přestoupila do té lepší třídy, ale rodiče samozřejmě nechtějí, takže tam musím vydržet ještě 3 roky.. To bude zase sranda...

SelenaGTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.