Laylin blog

Letní vzhled

Je léto, takže tím pádem to znamená jediné. Vedro jako prase, že pokud nechodíte jen ve spodním prádle, tak se potíte jako kuře v troubě (stejně se potíme i tak). Teda v té díře, co žiju moc vedro není a ani se nepotím, ale když někam jdu, všímám si všech těch stereotypů a to mě vytáčí.


Už dlouho je dáno, že správná holka by měla nosit sukně a šaty a kluk kalhoty. Když jste v naší škole v deváté třídě, musíte provést prezentaci, u které musíte být slušně oblečení, takže kluci kalhoty a košile a holky šaty a boty na podpatcích. Nejsem typ člověka, který by měl rád jakkoli krátké oblečení, takže až uvidíte blázna v mikině a dlouhých kalhotech ve třiceti stupních, jsem to já.

Vždy když jdu do divadla, beru si košili a slušné kalhoty, vnitřně se cítím dobře, ale pohledy ostatních lidí mě dostávají, hlavně těch starších. Na školní focení si taky neberu šaty, ani si nepamatuju, kdy jsem je na sobě naposled měla, tedy vlastně ano.

Nedávno jsem dělala absolvák z flétny a jako vždy jsem si chtěla vzít košili a kalhoty, a tak jsem se zeptala učitelky, jestli to bude v pořádku a ona se na mě podívala, jako to si ze mě děláš srandu a totálně mě odpálkovala, že to v pohodě rozhodně není, to mě dostalo.

Další příklad, chodím do sboru a na každé vystoupení chodíme v kostýmech, holky sukně, kluci kalhoty. Vím, že to vypadá dobře, ale spoustu holek se v tom cítí nepříjemně a to jen kvůli nějakému společenskému pravidlu, který je totálně na houby.


Každý by měl nosit to, co chce a tečka.

Komentáře

Stella 147VIP(Milujeme MORČÁTKA!!!)

Jsem stejný "šílenec" jako Ty. 30 stupňů a kalhoty a mikiny. A taky znám pohledy starších lidí já si je překládám takhle:
"ježíšku na křížklu, koukni na tu nevychovanou holku. Takhle kdybych vyšla já za svých mladých let, ccc. Bože co je ta za generaci?"
Podle mě jsme v době kde každý může říct svůj názor, ale aby holka nechodila v minisukni? Volejte FBI! Holka má kalhoty!
Mě to příjde povrchní.

Stella 147To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.