Laylin blog

Pokud jste jiní, nestyďte se za to!

Ano, dnes zase zabrousíme na vážné téma a hlavně, do mého nudného dětství, again.


U mě bylo chování lidí vždy nepochopené, JSME JAKO STÁDO OVCÍ! Jen příklad, takže ticho. Když už má nějaký jedinec nějaký SVŮJ názor, všichni se k němu přidruží. Tohle mě dokáže totálně naštvat! Neříkám, že je to tak u všech, ale tohle je drtivá většina lidí. Bohužel, já jsem ten člověk, který nedokáže s nikým souhlasit (řeknu vám, je to na bobek), takže to dopadne špatně, protože ty ovečky se přidružili k tomu jedinci a je to prostě v zadku.


Další je vzhled, nejsem žádnej staroušek, jako většině z vás mi je dvanáct, za chvíli třináct a právě jsem dokončila sedmou třídu, ale dřív se vzhled neřešil, samozřejmě, že nějací ti frajírci to řešili, ale když dnes vidím ty desetiletý holky, v těch mini kraťáskách a ve všem možným, i holky v mým věku. Já jediná ze třídy, ještě tento školní rok nepřišla v mini kraťasech (protože žádný nemám) a ani v šatech a v tílku. Jsem divná, ano, ale aspoň mi nezáleží na tom, jak vypadám a můžu si ušetřit hodiny u zrcadla. Na vzhledu nezáleží, ale na tom, co máte uvnitř (ne, nemyslím ledviny, žaludek a tak). Samozřejmě, že když se budete válet v bobkách, tak se vám budou lidi vyhýbat, ale vy víte, jak to myslím.


Další a poslední věc je, jak bych to řekla. Prostě dělání věcí? Myslím takový to, že kvůli někomu začnete kouřit a tak. Panebože, proč?! Pokud vás do tohohle chce nějaká  osoba namočit, prostě řekněte ne! Vím, že to je těžký, ale i já byla nucena to udělat! Ano, už ve dvanácti, dlouhá historie a teď už bývalá kamarádka, hrozný, kam to spěje. Nestojí vám za to, a pokud chce, abyste to udělali, tak pro vás ten daný člověk není dost dobrý, raději si hledejte nové kamarády.


To je tedy vše, snad jsem vám trochu objasnila situaci, jelikož tímhletím si projde každý.


Ou revoir


Vaše Layla7!

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.