Laylin blog

Posedlá karmou

Už delší dobu mám chuť něco napsat, ale tak jsem prostě líná otevřít počítač.


První měsíc školy je za námi! To bych ale nebyla já, kdybych si ho ještě víc neztížila. Na ten celý měsíc jsem se zbavila sladkostí. Zapojila jsem se do téhle challenge, s mýma třema kamarádkama, no a jak to dopadlo. Ty dvě lenošky to nezvládly a tak to zbylo na mně a mé další kamarádce. Upřímně doufám, že si tohle ani jedna z nich nečte. Ach ti moji pórci de poenisoví. 


A teď k mé karmě. Jen tak mezi námi si řekněme. U nás doma moc sladkostí nikdy není a co se nestane první den září? No jistě, moje máma nakoupí tolik sladkostí až je toho plná lednice. Někdy mám chuť karmu prostě zakázat. Dále jsme šli do nějakýho zámku a po něm mamka šla koupit dezerty. Ano, díky mami. Obří Rafaello, tiramisu a kousek čokoládovýho dortu. Ještě v ten den jsme šli na zmrzlinu a já si říkám:

,,To dělá schválně, nebo jí do mozku vystřelil plopák?"


°, MALÁ VSUVKA,°

Vysvětlění mého slovníku.

De poenis-latinské slovo, které ani nevím, co znamená

Pórek-nesprostá urážka

Plopák-to, co nám leze ze zadku

Frasák-velice sprostá urážka z Labyrintu

Grinde-nadávka, když jste naštvaní

°,KONEC MALÉ VSUVKY,°


V podstatě mě teď karma doprovází pořád, takže pokud si myslíte, že tohle bylo o ničem...tak máte naprostou pravdu. Nikoho tohle nezajímá, protože není zajímavý, jak vás karma mučí, když nemůžete žrát sladkosti, protože jste prostě frasák a musíte se pouštět do takových plopákovin.


Ten pocit, když máte za povinnou četbu Hunger games a vy už to máte rok splněný a tak nemusíte číst nic dalšího. (Jelikož my máme papír s asi padesáti knihama a z nich si máme vybrat dvě, který přečteme.) A další věc, za dvacet bodů za aktivitu máme jednu velkou jedničku a za jednu přečtenou knihu máte 3 body. Takže mám tak 36 bodů? Docela slušný.


To je tady vše.

S Černým kocourem!

Ať vás stále provází štěstěna!

Kdo se taky těší na šestou sérii Teen wolf a druhou sérii Berušky?

Vaše Layla7!

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.