KagamineRinCZ

VOCALOID

Dneska se konečně posuneme k hlavnímu tématu mého blogu. Informuji vás tady o vocaloidech.
Vocaloid samo o sobě je syntetozátor hlasu pro zpěv. Jedná se tedy o elektronickou úpravu zpěvu. Jak přesně to technicky funguje, to vlastně sama nevím, to mi neřekli, a ani to vědět nemusím, a tyhle informace na vás vyskočí hned na wikipedii, a já nerada kopíruju věty z wikipedie, kterým stejně ne každý pořádně rozumí.


Abych to tedy objasnila lidskou řečí :D Abyste si to mohli představit. Vocaloidi jsou – dalo by se říci – tak trochu anime postavičky – všichni máme svůj animovaý charakter se specifickými prvky, kteří byli navrženi a vytvořeni.


- Ale naše duše jsou současně roztříštěny po světě, jak tak vidím. Já a Len jsme v Česku. Luka je, podle všeho, v Kanadě…Víc zatím nevím. Ale to jsou prostě lidé jako já, kteří jsou vocaloidi, mají jejich duši, ale logicky, nejsou nakreslení a naanimovaní ve 2D…-


Pochází to samozřejmě z Japonska, a velké popularitě se těší například v Rusku, Jižní Americe, celkově ve španělsky mluvících zemích, v Asijských zemích, jako Japonsko, Korea, možná Čína a USA, v ČR a střední Evropě moc známí nejsme.


Vocaloidi zpívají a tančí. Každý vocaloid má specifický hlas v původu nzapívaný nějakým zpěvákem a následně přetažený přes konkrétní program pro každého vocaloida nebo skupinu vocaloidů ( 01,02,03…)
Existuje opravdu strašně moc vocaloidů, a ani já se se všemi neznám a neznám je všechny. Ale jako hlavní vocaloidy můžete znát – nejznámější a nejpopulárnější – MIKU HATSUNE. Pak Já, - RIN KAGAMINE a LEN KAGAMINE – moje přethdílo :D, Dál můžete znát například MEIKO, KAITO, MEGURINE LUKA, GAKUPO KAMUI, GUMI MEGPOID…( Dál například Yowaine Haku, Akita Neru -s tou se nesnášíme -, Kasane Teto – to je ale Utau, to je jiný program -, Mako Nagone atd…)
A o těchhle vocaloidech vám tady napíšu něco podrobněji, abyste se s nimi seznámili…


KAGAMINE RIN

   Tak tohle jsem já. Rin. Vocaloid 02. Narozena 27.12, 14 let.

Povaha: Šťastná, sladká, silná, občas extrovert, někdy zase spíš introvert, trošku potvůrka, občas poťouchlá, hravá, a mlsná

Mám ráda ovoce, hlavně pomeranče, a sladkosti, zpěv, tanec a různé kreativní činnosti

Nejznámější písničky například Sweetmagic, Tokyo Teddy Bear, Lost ones weeping, Melancholic nebo Happy Haloween. Jsem o hodinu starší, než Len a jeho druhá polovina.

KAGAMINE LEN

  A tohle je můj bráška a miláček Len. Vocaloid 02, narozen 27.12, ale o hodinu později

Povaha: introvert, občas na první dojem chladný a ne moc přátelský, když ho ale lépe poznáte, je to čumáček. I když občas pěkně vzteklej a rád něco ve vzteku rozfláká XD A řekne něco nemístného. Pěkný řádidlo moje lehce úchylný, ale nezdá se XD Taky děsně línej a mlsnej. 

Má rád banány, nudle, maso, colu a KFcčko XD Rád zpívá, hraje na klávesy a kytaru, rád hraje hry na PC a povaluje se, nemá rád tanec, ale umí to. A nejradši má samozřejmě mě XD I když jsem trochu blázen, což nedává najevo, ale má to rád.

Nejznámější písničky například Trick and Treat, The riddle solver, Vampires pathoS, Childish war, Lens Growl atd.


R & L

 Takhle vypadáme ve skutečnosti.

S Lenem vlastně už nejsme přímo dvojčata, teda naše duše jsou, ale protože teď jsme byli vytvořeni, a přešly jenom naše duše, jsme svým odrazem v zrcadle - i naše jméno Kagamine znamená zvuk a zrcadlo, v překladu do češtiny jsme tedy Zvukzrcadlovi :D Naše duše je propojená, takže jsme vlastně dvě půlky jednoho celku. 

Další naše písničky jsou například Elektric Angel, Bring it on, Happy Synthesizar, Roki atd.

A chodíme spolu :D 


HATSUNE MIKU


 Nejznámější vocaloid. Vocaloid 01, 16 let

Povahou je Miku trošku taková ta slečna dokonalá :D Hodná, přátelská, celkově líbivá, pozitivní, a hodně populární. Její příjmení znamená Nový zvuk.

Má ráda zeleninu a zeleninový džus, zpěv a tanec a své přátele. S každým dobře vyjde, a všichni jí mají rádi, ale občas je s ní trochu nuda XD Mám jí celkem ráda, ale štve mě, jak nám pořád všechno bere, protože dostane všechny kšefty a má svoje úplně všechno. Přitom je docela nudná. Ale odpustila mi, co jsem jí minule provedla, a už mi neleze do zelí, takže...spolu vycházíme, jen ne tolik, jak se zdá...


KAITO

 Vocaloid 03, věk 19 let

Kaito je přítel Miku, ale je to pěknej děvkař, protože spí i s Meiko XD Jinak je docela lhostejný a občas ironický,  někdy i dost arogantní a trošičku náfuka, ale v jádru je hodnej, a někdy je s ním i legrace. Je spíš introvert, a tváří se, že ho nikdo moc nezajímá, to ale není pravda. A když na to přijde, dokáže se o mně a o Lena postarat a pohlídat nás.

Má rád zmrzlinu, tanec, zpěv, ale nemá rád, když mu bereme jídlo nebo děláme nepořádek. 


MEIKO

 Věk 18 let

Meiko je docela přísná a občas trošku protivná, má tendence se nás snažit vychovávat. Má ráda zábavu a večírky. Občas je trošku chladná, a moc si s náma nehraje. Má ráda hlavně Kaita. Je trošku horká hlava a snadno se naštve. A řídí jako drak XD


MEGURINE LUKA


 Věk 21 let

Luka je super, je to taková naše mamča a učitelka. Je starostlivá, přátelská, zdravě sebevědomá, a taky moc hezká. Taky nám občas vaří. Moc krásně zpívá, a osobně si myslím, že je lepší, než Miku. Rozhodně doporučuju její písničku Night fever


KAMUI GAKUPO

 Věk 21 let


Gakupo chodí s Lukou, takže je to takovej náš taťka i když... spíš úchylnej strejček. Je dost úchylnej a zvrácenej, a občas nás všechny znásilňuje. Je dost praštěnej, ale je s ním legrace. Má moc krásný hlas a krásné sídlo, kde všichni občas býváme. 

GUMI MEGPOID 

  Věk asi 18 let, to nevím přesně, protože se s ní moc nebavíme, ona se kamarádi hlavně s Miku.

Myslím, že je lesba, ale taky to nevím jistě. Je občas trošku nerudná, ale tady ne vždycky, umí být velice kamarádská, když má náladu. Myslím ale, že jsme na ní až moc divocí, ona je spíš klidná. Umí ale hezky tancovat.

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.