jsemnejlepsi

Rady a tipy na narozeninovou oslavu!

Aloha! Vítejte u dalšího článku (po dlouhéééé době) :D Ale teď jsem si pro vás vymyslela super článek! Proč zrovna oslava narozenin? Protože brzy slavím narozky!!! :D A proto tu mám toto DIY aby i vaše oslava byla prostě ,,Epic" Takže jdeme na to! (9 až 12 myslím že se to tak hodí)


1.Pozvánky!

Jeden z NEJDŮLEŽITĚJŠÍCH kroků je pozvánka! Možná si myslíte: ,,Proč? Vždyť pozvaným řeknu slovně a hotovo!" BLBOST!!! Taková pozvánka kde je napsané KDY:  KDE: co se bude slavit, kdo je hostitel a taky samotný vzhled pozvánky pozvané ještě víc přitahuje! Takže pozvánku piš stručně, výstižně... A momentálně se oceňuje i pozvánka napsaná ručně!!!  


TIP 1: Do obálky s pozvánkou můžeš ještě přibalit program (bez určení času) nech si ale alespoň dva na doma. Pro zapomnětlivce kteří si ho nechaly doma. A nezapomeň u programu škrtat to co jste už dělali! 


TIP 2: Můžeš přibalit i info. Jako třeba: přespání možné, nebo které autobusy od tebe jedou, co si mají obléct jestli se budete koupat..


2.Program a průběh oslavy.

Další důležitá věc je průběh oslavy. Nezapomeňte že sedět na pohovce a jíst a kecat u toho je... Něco jako za trest nebo ve škole. Proto využij některých tipů které ti zde napíšu. Ale ještě před tím... Není dobré ani sedět u počítače nebo být na X-boxu když ostatní nic nemůžou dělat protože čekání až půjdeš hrát ty... není vůbec zábavný. Ani neodcházej od hostů!! Na záchod samo můžeš!


Zimní oslavy: Na zimní oslavu máš ještě více starostí než v létě. Ale to neznamená že nemůžete jít na tvé oslavě na zahradu. Na hodinku určitě můžeš. Trochu se odreagujete. A doporučuji tam třeba hrát na schovku. Takovou na dvě skupiny. My jí říkáme ,,Hide and seek" Takže teď napíšu jak se hraje. 


Hide and seek 30 min

Hosté a ty se rozdělíte na dvě skupiny. Jedna hledá druhá se schovává. Ta která se schovává má na schování deset minut. Musíte se schovat na jedno místo celá skupina!! Až se schováte prozvoníte mobilem kapitánovy hledačů tím vyšlete signál. Pokud ale nezavoláte do deseti minut tak hledači okamžitě vychází. Teď mají 15 minut nato aby vás našli (můžou jít každý sám ale nikdo nesmí být v blízkosti domu a to ani schovávači). Dalších pět minut vás ještě můžou hledat ale... Vy tedy schovávači se můžete vydat k domu. Schovávači vyhrají když ani jednoho hledači nenajdou a dojdou do těch pěti minut k domu a hledači zase tak když najdou schovávače. Tak hodně štěstí!


Pak tu máme takové ty hry který někdo jen tak řekne. Ale i v zimě je legrace hrát v lyžařských kalhotách na hoňku nebo si malinko zaběhat. (Kuba říká, koulovačka, bruslení, bobování, vybíjená, benbinkton)


A teď ty hry na doma.

Tuto hru je možná lepší hrát v prostoru asi 10x10 a spíš v méně zaplněném prostoru protože se jmenuje (představte si že mluvím tajemně) 


BALÓNKOVÁ BITVA (libovolně minut)

Budeme potřebovat: 5 balónků 


Hráči se opět postaví do skupin. Oslavenec jde do středu ostatní ho do prostoru obklopí. Nejdříve si hráči pinkají s jedním balónkem ten komu spadne vypadává. Postupně se přidávají další a další balónky a hráč který zůstane vyhrává.


ULTRA MEGA BALÓNKY (libovolný počet minut)

Budeme potřebovat: hodně, hodně balónků takže asi 100 balónků, 3 dlouhééé a hodně, hodně, hodně natrhaných konfet a nějaké mini odměny které NEprasknou balónky. A frkačku a nějaké jehličky


Do normálních balónků dáme konfety a sem tam bombón do dlouhých hodně moc konfet a odměny a taky bombóny. Potom všechny balónky dáme tak aby nepraskaly a potom si všichni vezměte jeden balónek a dejte povel nějakému dospělému ať dá znamení startu na frkačku a ještě před tím si do ruky vemte ty jehličky. Až dá dospělí povel všichni prasknou balónek a berou si další ten kdo nasbírá nejvíc sladkostí vyhrává. A teď... Ty dlouhé... Oslavenec si vybere dva hosty a pozve je do středu k sobě společně prasknou dlouhé balónky odměny dají na stolek jsou to výhry prostě pro výherce. Bombóny si rozdělte mezi sebe.


A potom jsou tu ty hry jako uhádni řemeslo, zvláštní věty, Kuba říká, malování na obličej, pinata, karty...


3.Dekorace

Pokud chcete mít barevnou a veselou oslavu vyvěste na poličky na lustr a na stěny balónky a konfety. Na stůl dejte čepičky s frkačkama. Na svůj pokoj nalepte nápis Happy Birthday nebo Narozeninová párty. Nalepte tam taky třeba kolik je vám let. Konfety můžete rozvěsit i na stůl nebo na strop. Na záclony nalepte různé party ozdoby atd.


TIP 1: Místo konfetů můžete dát praporky


4.Jídlo

Nekupuj jen chipsy a colu. Upeč ovovné mini dortíčky, koláčky nebo muffiny. Pizza místo hranolků, řízečky, jednohubky... Na pití můžeš podávat mléčné a ovocné koktejly. Hosté budou příjemně překvapení když jim dáš i něco jiného než colu.


To je vše tak hezkou párty!!!







Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.