jsemnejlepsi

Palác draků 1.kapitola

Aloha! Vítejte u nového fantasy příběhu! Prosím přečti si aspoň kousek! Věřím že se ti bude líbit.



Alexe probudilo divné chrápání. Otočila se a nepochopila odkud zvuk vychází. V pokoji nikdo nebyl. Co to mohlo být? Ostatní studentky už jsou pryč? PRYČ? Zaspala co bude dělat? Jak má chytit létající autobus? Mimochodem Alexe chodila do kouzelné školy třetího stupně. Byla to velice chytrá studentka ale proč ji Brianna nebo Saxana nevzbudily? Takto přijde pozdě! Alexe ale na sebe hodila i tak šaty a vyběhla před školu. Poté zavřela oči a vzlétla.

 Letěla rozhlížela se až najednou uviděla věžičku. ,,Jé to bude určitě škola kouzel" Letěla blíž ale nebyla to škola kouzel. žádná škola ale dračí palác! Přiletěla blíž a NAJEDNOU... Uslyšela řev draků. Nakoukla nezaskleným oknem dovnitř. Odehrával se tu krvaví dračí souboj. Draci baly natolik rozzuření že si řekla. ,,Jsou to kouzelné bytosti. Určitě mě nechají na pokoji. Nebo Ne?!"  Krásná Alexe by uchvátila každého takže nemusela mít strach ale co když na draky krása nepůsobí? Myslila jsi. Najednou se po ní jeden z draků otočil a hlasitě zařval. Najednou se s paláce vyřítilo ne deset ani dvacet ale rovnou tisíce draků. A všichni mířily k Alexe. ,,To je můj konec" Zašeptala Alexe když na ni najednou dopadl smrdící teplý dračí dech. Musela uznat že draci byly krásní. Najednou se za draky objevila bytost. Ve věku 15 tak jako bylo Alexe najednou postava promluvila. ,,Neboj se mladá vílo. Jsem dračí král. A ty jsi nesmírně krásná" Alexe zatajila dech sevřela rty a udělala dobře protože král draků se k ní naklonil a chtěl ji políbit. Byl krásný mladý a úchvatný ale Alexe věděla že si smí vybrat jenom muže s jejich země tedy kouzelníky a kouzelnice a ona nebyla víla! Víly jsou první stupeň a ona je třetí stupeň tedy kouzelnice a něco jí nedovilo s tímto krasavcem mluvit. Vtom se princ neboli král proměnil v draka a letěl ke svému království.



Král draků


                                                                                                                                                   dračí palác




drak temnoty




 





drak moře 




drak ohně


drak kamení


Pokračování příště. A sním i další obrázky draků!




Komentáře

AnyOli(ANIME!)

připadámi že je to až přespříliš pohádka: Je krásná i chytrá! "Krásná Alexe by uchvátila každého takže nemusela mít strach". No snad příště se ukáže nějaká ta negativní vlastnost atd. Asi to beru příliš vážně nosmajl
Ale těším se na pokračovanísmajl

AnyOliTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.