jsemnejlepsi

Něco jako horor

Aloha! Vítejte u dalšího článku. Dnes bych vám chtěla představit hororový příběh. Pokud se vám příběh bude líbit dejte + a komentář. Upozorňuji že se mi to nestalo.

rok: 2003


  Byl pátek prvního. Byla zima a snadno jsi mohl uklouznout protože byla tma. Rozhlížela jsem se jestli někde není led. Najednou vidím podivný vznášející se plamínek s modrozeleným odstínem. Rozhlédnu se ještě jednou jestli mě někdo nesleduje a běžím za zeleným světýlkem. Ve tmě nevidím kam běžím jen to světlo mě připadá jako... Zmizelo. Nevidím ho a nevím kde jsem. Najednou se vedle mě vytvoří podivný mrazivý kouř a v dálce na proti mě vidím bílou průhlednou postavu. Chci utéct ale kolem mě se vynořila mlha a já nevěděla kde jsem. Zatočí se mi hlava popojdu dál a uklouznu na ledu. Tvrdě jsem se bouchla do hlavy a tak jsem zůstala ležet. Najednou se nade mnou nahne podivná postava v hnědé kápi. Má černý obličej teda jestli ho tam vůbec má. Nahne se podá mi ruku a povídá ,,Dobrý? Nestalo se ti nic?" Chvíly na něj zírám pak ale tichým hlasem odpovím. ,,Ano, jsem úplně v pohodě nic se mi nestalo" ,,To je dobře" Řekne a tajemně se usměje pak mě vezme do náručí a odnáší mě z mlhy na chodník do města. 



rok: 2004


Je opět pátek prvního první. Zima je teprve na začátku ale mrzne jako v mrazáku. Mnu jsi ruce když v tom uvidím podivnou postavu v černé kápi. ,,Přišel si pro mě!" Chci utéct ale nohy mě ztuhly. Tak se schovám do hromady sněhu. Postava mi zmizela z dohledu v tom uvidím tu podivnou bludičku jako tehdy. Následuji ji a jdu po stejné cestě jako tehdy. Najednou zhasnou pouliční lampy, a já nevidím nic. Světýlko zmizelo jako tehdy. Vše se mi zdálo jako tehdy. Jen... Postava v černé kápi vychází z mlhy. V tu ránu vidí kříž uvědomím si vše proč tu jsem, kde jsem. Najednou se postavě něco zaleskne u opasku. Hvězdy svítí. Postava je u mě. Je ticho najednou se ozve křik až ptáci uletěly ze svých hnízd. Chodník hřbitova byl pokryt krví postava v černé kápi zmizí ve tmě a už se nevrací. 




rok: 2004 1.2. 


Po měsíci jde někdo na hřbitov vidí dívku zavražděnou na chodníku a u ní nůž. Po dnu se to dozví rodiče a celé město. Dojdou tam reportéři novináři fotografky... 


Reportáž do novin

Novináři se něco snaží zjistit ale marně najednou připluje postava v černé kápi a řekne. ,,Já vám to řeknu. Viděl jsem to celé" Novinářka se k němu postaví a zeptá se ho ,,A proč jste té dívce nepomohl?" ,,Jsem jen pouhý přízrak. Nemůžu poskytnout pomoct, jedině smrt" Všichni se trochu lekly ale muže vyslechly. 


,,Stál jsem tady a z mlhy přicházel muž v černé kápi. Byl rok 2003 a on jí pomohl když měla otřes mozku. Po roce sem zabloudila zase ale on ji zavraždil" Muž dokončil svou řeč ale novinářka se ho zeptá. ,,Jak vypadal?" ,,Stejně jako já ale měl u opasku nůž. Po hodině vyšetřování novinářka odejde z mužem bokem. Ozve se opět křik. Ostatní jí běží na pomoct postava v černé kápi tam není a novinářka leží zavražděná na hlíně.  To co si dívka před svou smrtí myslela bylo to že...


Všimla si že je na hřbitově i toho že muž měl nůž a že ji pohřbí tam kde se pohřbívá. Že umře a muž ukončí její život. Hřbitov byl ohlášen za nejpopurnější. nikdo k němu nesměl chodit ale našli se i odvážlivci kteří tím přišli o život. Konec článku vypadal takto.


Dívka zavražděna: Rok: 2004.1.1

Novinářka zavražděna: rok: 2003. 1. 2




Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.