jsemnejlepsi

Queen Of Wolves !ÚVOD!

Aloha milí čtenáři! Vítejte u dnešního blogu!

Něco málo na úvod:                                                                                                                                          Asi před půl rokem jsem dala na HPD hlasování... VYHLASOVALI JSTE SI JEDNOZNAČNĚ POVÍDKU QUEEN OF WOLVES! XD No, s jejím psaním jsem si pospíšila týden po hlasování ale... NEVYDALA JSEM TO!!

Leželo to v konceptech s ostatníma blbostma které mě přestali bavit. Před pár dny jsem se na koncepty koukla s nadějí, že tam najdu něco co chci psát... S překvapením jsem tam objevila nějakých 10 příběhů a povídek (z toho tajemství něčeho bylo asi 6) A taky jsem tam našla články co jsem vymazala a obnovila....

Paranormální jevy... recepty... Dorty.... Soutěže... Názory... ASKy.... A taky Queen Of Wolves.

Popravdě jsem byla celkem naladěná na psaní... A tak jsem se podívala na pár ASKů a tak (B.T.W. Dorty už vycházet nebudou...) A i na QOW došlo. Upřímně... Nechápala jsem jak jsem mohla něco takového napsat.

BYLO TAM TOLIK NESPRÁVNÉ GRAMATIKY A NESROZUMITELNÝCH VĚT...

A teď vážně... Já si nedovedu představit že bych něco takového vydala. Proto jsem asi dva dny vymýšlela příběh prvních asi čtyř dílů a zbytek se nějak musí dodělat do konce, který mám už vymyšlený... A kdo si náhodou pamatuje první příšernou... Říkám příšernou! Verzi... Té... První... Královny vlků... Tak tohle se tomu možná bude podobat tak názvem...

TAHLE VERZE JE ÚPLNĚ JINÁ LEPŠÍ... A NEBUDU TO PSÁT NA FLEKU... JESTLI SE VŠE POVEDE TAK PRVNÍ DÍL VYJDE DNES A NEBO V NEDĚLI A NEBO V PONDĚLÍ V 10:00...  ALE VYJDE!


KAŽDOPÁDNĚ UŽIJTE SI VÁNOCE! Ať jsou to i u vás jen svátky klidu a míru plné dárků a radosti! 


DĚKUJI TI ZA PŘEČTENÍ A POKUD JSI SE DOSTAL AŽ SEM TAK TI GRATULUJI :) 

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.