hovno vole

Příběh: Zatoulané štěňátko 2.

V minulém díle jste se dozvěděli jak Elena přišla ke štěňátku Kessi, no a teď je na řadě druhý díl ROZHODNUTÍ. Snad se vám bude líbit i druhý díl a příběh začíná!

 Když už konečně skončila zima a začalo být tak nad 15 stupňů celsia, začala Elena zase jezdit na koni, Anna se začala učit jezdit na koni a na Kessi nebyl čas. Když Elena nebo Anna měli čas byl zrovna víkend a to je rodiče vzali někam na výlet. Právě proto byla Kessi věčně sama doma.

Jednou když byla Kessi sama doma a Elena s Annou a rodiči na výletě stalo se něco zvláštního. Někdo byl za dveřmi. Kessi chvíli vrtěla ocasem, protože si myslela že rodina přijela. Ale ona to rodina nebyla, ale byl to zloděj. Sotva zloděj otevřel dveře přiběhla Kessi, která se před nim zastavila a začala vrčet. Zloděj si Kessi všiml a strčil ji do pytle. Pak se zloděj otočil a šel ven, kde nasedl do auta a i s Kessi v pytli odjel pryč. Když se rodinka vrátila z výletu začala Elena na Kessi volat a ona nikde. Proto šla Kessi hledat a když přišla za rodičema a řekla jim co se stalo Anna se polekala. Rodiče zavolali policii, že se jim ztratilo štěně.

Druhý den když šla Elena ze školy uslyšela Kessiino kňučení. Okamžitě se za kňučením rozeběhla až došla na místo kde stojí stará továrna která je asi už dvacet pět let zavřená. Otevřela staré rozvrzané dveře a vešla do továrny. Kňučení uslyšela znovu a tak se rozeběhla do staré kanceláře pro maitela té továrny. Tam uviděla Kessi. Opatrně otevřela dveře a vešla do místnosti. Kessi radostně zakňučela, když v tom někdo Elenu chytil ze vzadu ruce a odvedl jí do sklepa továrny, kde jí přivázal k židli. "Už sem o tobě slyšel, jsi Elena Březinová a žiješ na statku a tohle je pes kterého jsi našla v lese." Pověděl muž. Elena mlčela a mlčela až to muži lezlo krkem a odešel. Vrátil se s dalšími třemi muži a ti Elenu rozvázali a odvedli ke Kessi. Tam jí zavřeli a hlídali vchod. Elena se rozeběhla ke Kessi a uviděla otevřené okno, které zřejmě zapomněli zavřít. Vzala Kessi do náruče a utekla společně s Kessi oknem.  Když utíkala z továrny uviděl jí ten muž který ji svázal a začal za ní utíkat a zavolal na další muže. Muži se rozeběhli a Elena běžela co nejrychleji co mohla. Kessi běžela vedle ni a ani na chvíli se o Eleny nevzdálila. Elena doběhla až na policii a tam jim všechno řekla. Policajti jak to Elena dořekla se zvedli a nasedli do auta a po čtvrthodině přijeli i s muži a odvezli je do vězení. Potom se Elena vrátila domů a nakonec přišla poslední otázka: Jak tohle všechno dopadne? Nechají si Kessi? Nebo si jí zase nebudou všímat? Tato otázka už byla Eleně jasná Kessi si začne víc všímat a vrátí všechno tak jak bylo dřív. Proto samé se rozhodla i Anna a tak se Kessi měla jako dřív.

Snad se vám líbil i druhý díl a do komentářů napište který díl se vám líbil víc vaše Emma15. 

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.