hovno vole

Tary? Můj názor

Minule jsem psala dvě věci. Promažu ten nejnovější článek (nepočítejme tento). Přemýšlela jsem o to a nechám ho tu. Zklidil u vás velké ohlasy. DĚKUJI!

Další věc se týkala Taryho. Říkala jsem, že to probírat nechci, ale jelikož všichni pochopili jak to bylo myšleno (ano na Taryho), tak jsem se rozhodla vložit svůj názor.

Připravte si popcorn, hrnek horkého čaje a zalezte si pod peřinu, poněvadž tohle bude na déle.

MŮJ NÁZOR:

Myslím, že všichni víte, co Tary udělal. Nejednodušší bude začít od začátku.

Tary byl youtuber, kterého jsem nikdy zrovna moc nemusela (jakoby tomu teď bylo jinak). Pokaždé po shlédnutí jeho videa jsem měla jeden a ten samý pocit. Žebrání, závislot na ostatních. Přesně to se mi honilo v hlavě. Půjdeme si to rozebrat.

Žebrání: "Pokud dáte do konce týdne 50 000 liků, natočím další díl!" jako really? Žebrat o liky je dle mne velká ubohost. Přeci ten náš like bychom měli dát na video, které se nám líbí a souhlasíme s jeho obsahem. To, že ho dáme jen kvůli dalšímu videu je zbytečné.
Vezměte si to jako volby. Snad každý občan bude volit někoho kdo je mu nejblíže názory. Like je jako hlasovací lístek, který zašlete nějakému youtuberovi pod jeho video. Třeba jako mé oblíbené video : všem holkám, do kterých jsem se zamiloval. U toho jsem se zasmála, bavilo mě se na to dívat a všichni mi připadali v poho. Svůj hlas zašlu jim.

https://www.youtube.com/watch?v=4usPzhWMrgM (odkaz pro video.)

Závislost na ostatních: Navazuje na žebrání. Vy my nedáte likey tak já pro vás nenatočím video. Něco na styl něco za něco.
Závislost si představme jako prostě závislost. To asi nejde lépe popsat.

Když Tary začal točit učím youtubery parkour, tak jsem ho začala trochu sledovat. Jen kvůli těmto videím. A v tu chvíli pro mne bylo největší bum. "Zkus vylýzt tam nahoru!" Jako vážně? Na střechu albertu? Se asi zbláznil. Když potkal security tak si z nich nic nedělal.

No a hned na to začala ta kauza s jsem pirát silnic, velká omluva a tak dále a tak dále.

Ve své omluvě se Tary omlouval, že je prostě moc hyperaktivní. Je velmi dobře, že se snaží motivovat lidi, aby se hýbali, ale odsaď podsaď.

Na svých Workshopech si jich nevšímal, ikdyž si to tvrdě zaplatili. No a na jednom z workshopů se stalo to s tím oblečením a malým klukem.

V tuto chvíli by si člověk, který má tak velké sledování lidí, kteří ho mají za vzor, uvědomit co říká a jak se chová. Kdo ví? Teď ten kluk může být třeba šikanován, protože údajně nemá 'dost' pěněz. Ten kluk ale není plnoletý a nastarost ho mají rodiče, kteří hospodaří s pěnězmi podle svého rozpočtu. Když se jim to do rozpočtu nevejde je logické, že ne. To že existují Vánoce je jiná vesnice, ok?

Přesto všechno, co jsem zde teď zmínila si myslím, že Tary celou kauzu dělá jen na schvál. Kdo by přeci nechtěl aby se o něm všude mluvilo?
V potaz musíme, ale brát, že by mu klesli followeři a to je pro každého youtubera noční můra. Těžko určit, proč to dělá...


Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.