hovno vole

Příběh: Zatoulané štěňátko

Ahoj, tohle je můj vlastní příběh. Pokud se vám bude líbit napište do komentářů a pokud vás bude víc, tak napíšu svoje další zvířecí příběhy.

 Zatoulané štěňátko

 Na jednom statku žila desetiletá Elena. Doma na statku pomáhala a jezdila na svém koni Belle. Po práci na statku si Elena mohla vyjet na vyjížďku. Když si jednou s Bellou vyrazila na vyjížďku lesem, uslyšela kňučení. Kňučení znělo jako od štěněte. Elena seskočila s Belli a uvázala jí opatrně u stromu. Šla za kňučením. Kňučení jí zavedlo do křoví. Když odhrnula pár větviček uviděla tam ležet roztomilé štěňátko. Elena se usmála. Rozhlídla se kolem, ale nikde nikdo.                                                                                                                                                               

Elena vzala štěňátko do ruky a odnesla ho k Belle. Nasedla na Bellu a držela štěňátko v ruce. Když se Elena vrátila domů přiběhla k ní její mladší sestřička Anna. Anna se zakoukala do štěňátka a řekla Eleně že ho pojmenují Kessi. Eleně se toto jméno zamlouvalo. Anna si Kessi vzala a šla ho ukázat mamince a zeptat se jí, jestli si ho můžou nechat. Maminka s tím vším souhlasila i jméno se jí líbilo. Když sestry uslyšeli ano zaradovali se. Anna s pomocí tatínka udělali Kessi boudičku.                                                                                                                                                               

Po dvou měsících, co měli Kessi doma si Elena všimla plakátu hledá se pes a tam byla úplná fotka Kessi. Elena běžela domů a tuto zprávu oznámila doma. Anna se polekala, nesnesla myšlenku o tom, že Kessi vydají někomu jinému. Maminka se na Elenu s Annou podívala výrazem tak to prostě chodí. Anna utekla do pokoje. Elena se na maminku podívala. Maminka zavolala na číslo které bylo na plakátu. Po pár minutách přišel nějaký pan Beneš. Elena mu podala Kessi a společně s Annou se s Kessi rozloučili. Kessi se na sestry dívala a pan jim moc děkoval. Když odešel zavřela maminka dveře.                                                                                                                                                               

Druhý den někdo zvonil na dveře. Elena šla otevřít. Když uviděla toho pána ze včerejška a Kessi, honem přivolala Annu a rodiče. Sotva Anna uviděla Kessi, zaradovala se, ale maminka se zeptala copak si pán přeje. Pán se na děvčata usmál a povídá: Moje fenka Treasy měla pět krásných štěňat. Chtěl jsem je začít prodávat, ale najednou se jedno štěně zatoulalo. No a jelikož jste štěně našli a hezky se o něj starali můžete si ho nechat.                                                                                                         

Elena s Annou se tak zaradovali. Pán jim Kessi předal a všechno bylo zase fajn. Teď už jim doma po zahradilo běhalo i štěně jménem Kessi. Kessi si nejraději s Elenou a Annou hrála na schovku, při které se vždycky schovala pod venkovmí stůl. Ale ze všeho nejraději jen tak pobíhala a válela se po statku.

 

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.