hovno vole

Televize

Čauky hpďačky, chtěla bych začít psát Rozhovory, takže všichni co chcete tak já s vámi ráda nějaký ten rozhovor udělám! Ale teď se přesuneme k televizi!

TELEVIZE

Televize už není tak oblíbená jako dřív. Programů vymysleli už 150, ale když se nad tím tak zamyslím, je to jen pouhý počet, kde je asi jenom 20 programů na které se dá koukat. A tím myslím primu a ty okolo (např, prima cool, prima MAX, prima comedy central, prima love...), nova, čt 1, čt:sport, čt:2 čt,24, čt:D, barrandov (barandov plus, barrandov family...), očko, a víc už jich neznám (znám, ale nejsou zas tak oblíbené) Pak tam najdeme rádio. To je na televizi příšerná věc. Nevadí mi očko, ale rádio kde kafraj, tak to už je na mě moc. Třeba v autě, nebo jenom obyčejný rádio si někdy poslechnu ráda, ale v televizi? Kde to sakra žijem? Ale najdeme i pořady TVRegina, což je nejhorší program EVER. Pak tu jsou i programi jako HBO, což je dobrý program, ale všechny tyhle programy jsou placený. Další co na televizi úplně nemusim jsou zprávy. Všude si vymýšlejí svoji teorii, ale když se nad tím tak pozastavíme, jaká je vlastně ta správná? A právě proto vznikl tento článek, kterým chci vydat najevo co si o dnešní televizi myslim. A jelikož začíná být televize čím dál horší, začíná mladá generace přecházet na youtube. Neznám mladého člověka, co by nevěděl co je to youtube.

No a tím chci zakončit rozhovor o televizi a připomenout, že ráda napíšu rozhovor a Čauky!!! 

Komentáře

Lucy Lupinová(Bradavice)

U nás sú to :1, :2, TV JOJ, Markíza, JOJ plus, DAJTO(to až tak nie, ale ja na tom maniačim dennodenne, aj keď je to vraj "Televízia pre chlapa." smajl potom aj DOMA, aj keď to je podľa mňa somarina, samé romantické príbehy a tak...a okrem toho rada pozerám na Viasat Nature a sem tam kliknem na TuTy alebo ÓČKO.

Lucy LupinováTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.