hovno vole

Tip na knihu

Ahoj, pokud rádi čtete mám pro vás jednu knihu. Tato kniha měla v USA vlastně pořád má hodně velký úspěch. Tuto knihu napsal spisovatel z Severní Karolíny v USA. Jde o knihu Serafina a černý plášť. Kniha Serafina je: zajímavá,  napínavá ale i strašidelná.                                                                                       

Počet stran:283  

 

 Děj: Serafina vždy poslouchala svého tatínka a toulala se po pozemcích usedlosti Biltmore. Ale i tam v-temných chodbách obrovského domu-bylo vždy co objevovat, jen si musel dávat pozor na to, aby nebyla spatřena. Nikdo z pánů domu o ní totiž nevěděl, protože se svým otcem údržbářem žila tajně ve sklepení. Ale když začnou v usedlosti mizet děti, Serafina náhodou zjistí, kdo za tím stojí: hrozivý muž v černém plášti, který se po nocích toulá Biltmorem. Při děsivých zmizeních se Serafina spřátelí se synovcem majitelů domu Breadnem. Společně musí odhalit, kdo se za černým pláštěm skrývá, dříve než polapí všechny děti žijící v usedlosti. Pátrání je ale dovede do zakázaného temného lesa. A teprve tam přijde Serafina na to, kým je, a zjistí, že jen ona může zachránit všechny děti žijící v Biltmore.                                                    

U této knihy vyšel i druhý díl jménem Serafina a čarodějná hůl.

(Dejte si k tomu i zvuk.)

  

Komentáře

Emma15(Milovníci Harryho Pottera...)

Pokud vás mrzí že tma nejsou obrázky, tak promiňte, ale já jsem nepochopila jak je tam mám.
Kdybyste ale obal knížky chtěli vidět stačí na seznam.cz napsat Serafina a černý plášť.
Doufám že znáte Disney? Pokud ano tak si na You tube napište Serafina a hned vám tam vyskočí upoutávka na díl první ale i druhý.
(Pokud tuhle knížku čtete tak si upoutávku ještě nezapínejte, protože vám to ukáže jak to dopadne.)

Emma15To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.