Girlspace.com

Základní kousky šatníku

Každá z nás by chtěla mít spousty a spousty oblečení, ale víš, jaké základní věci by Ti v šatníku rozhodně neměli chybět? Pokud ne, přečti si tento článek a zkontroluj si, zda Ti v tvém šatníku nechybí něco ze základních kousků.


TRIČKA V ZÁKLADNÍCH BARVÁCH

Můžeš mít hromadu vzorovaných a barevných triček, ovšem není nad to mít v šatníku pár triček v základních barvách, po kterých sáhneš ve chvíli, kdy Tě žádná módní kreace nenapadá a nebo jen nemáš danou věc s čím skombinovat. Takovými základnímy kousky by mělo být tričko v černé, bílé a pruhované barvě. Pokud vlastníš ještě k tomu nějaká jednobarevná trička ( červená, zelená...) bez potisku, tak je můžeš do této kategorie zařadit taky. Takováto trička se hodí k džínům, k sukním, no prostě ke všemu.


DŽÍNY

Na světě neexistuje teenager ( nebo spíš teenagerka), která by nenosila, nebo alespoň nevlastnila džíny. Džíny jsou jasnou volbou ve chvílích, kdy Tě nenapadá žádný nápad na outfit a nebo se Ti pouze nechce nic vymýšlet. Existuje tolik druhů střihů, že sluší každé postavě. Ve své sbírce by jsi ale neměla mít jen džíny s dírami na kolenou. Měla by jsi mít i úplně obyčejné džíny, ve kterýc Ti nebudou mrznout nohy. Džíny mohou být i v různých barvách: černá, bílá, béžová, červená....Džíny navíc nikdy nevyjdou z módy.


KOŽENÁ BUNDA

Černá bunda s křivákem nepatří jen na motorku, ale i do šatníku každé správné holky. Nemusí být zrovna z pravé kůže, i umělá Tě může zahřát v chladnějších dnech a navíc není tak těžká jako ta pravá. Dá se nosit i pod kabát, takže i těď, jakmile se trochu oteplí, víš, co obléknout pod kabát. Dá se nosit téměř ke všemu: od džínů a trika po romantické šaty. 


BÍLÁ KOŠILE

Bílá košile je další taková klasika, po které můžeš sáhnout kdykoliv si nevíš rady s oblečením. Lze ji nosit k elegantní sukni i k sportovnějším džínům. Pokud si myslíš, že tvůj outfit není dostatečně elegantní, sáhni po nějakém náhrdelníku a uvidíš, jakou dámu to z tebe udělá.


POUZDROVÁ SUKNĚ

Pouzdrová sukně je sukně, která obkresluje tvoji postavu. Pokud máš silnější postavu, neboj se si ji vzít - udělá Tě štíhlejší. Lze ji sladit jak ke sportovním teniskám, tak k elegantním balerínkám.


TRENČKOT

Trenčkot je kabát s páskem a knoflíky, který je typický hlavně pro Francouzky, což znamená, že se v žádném stylu neztratí. Je to kousek, do kterého se vyplatí investovat, vzhledem k tomu, že to je kousek, který je nejen moderní, ale i celkem praktický a ve tvém šatníku vydrží opravdu dlouho. Lze ho nosit jak k džínům a teniskám, tak k šatům či k sukni.


ČERNÉ ŠATY

Malé černé. Myslí se tím obyčejné černé šaty, které se hodí na každou příležitost a lze je snadno skombinovat. Můžeš tak vytvořit třeba deset různých outfitů jen změnou doplňků. A navíc budeš vypadat vždy elegantně.


DŽÍNOVÁ BUNDA

Na jaro je ideální obyčejná bundička, na podzim si můžeš pořídit bundičku s kožíškem, která vypadá elegantně a krásně Tě k tomu zahřeje. Existuje spousta barev, ale nejlepší je modrá klasika. Můžeš si ji různě upravit: vyhrnout rukávy, uvázat kolem pasu... Navíc se hodí téměř ke všemu, takže problémy s kombinováním jsou minimální.


SAKO

Když se řekne sako, hodně lidí si představí paní z kanceláře v tom nudném černém saku. Sako ale nemusí být jen černé a nudné. Jsou různé barvy, střihy, vzory.... A pokud ho umíš správně skombinovat, tak nemusí působit jen nudně. Může působit i elegantně, nebo sportovně.


ČERNÉ KALHOTY

Hned po džínách nejoblíbenější kousek. Je jedno, jestli máš kalhoty spíš do pánského stylu nebo třeba černé legíny. Černé kalhoty jdou snadno skombinovat a můžou zase vypadat jak elegantně, tak sportovně.



Doufám, že se Ti článek líbil. :) Můžeš mi napsat, o čem by měl být další článek. :)

Komentáře

Lagoona Blue(Správné Holky (SH))

Chilli: Obrázky jsem zkoušela přidávat už u jiných článků, ale vždy mi polovina z nich zmizela, takže jsem je tam přestala dávat. Ale myslím, že každý ví, jak vypadají džíny, kožená bunda...Jinak děkuju smajl

Lagoona BlueTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.