Girlspace.com

Top 5 her o módě podle mě

Máš ráda módu? Chtěla by jsi hrát nějakou skvělou módní hru, ať už na mobilu, nebo na počítači? Pak ti tedy nabízím svých Top 5 módních her, které jsem hrála, nebo hraji dodnes. Snad se ti některá z nich zalíbí!


Superstar life

V této mobilní hře si můžeš vybrat kariéru, kterou postupně rozvíjíš (například módní kariéra, u které začínáš jako prodavačka v butiku a končíš jako módní královna). V této hře můžeš mít i svého přítele a později i mazlíčka. Dále tato hra nabízí obchody s nádherným oblečením, které má nějaké svoje hodnocení. Důležité je vybrat a nakombinovat to správné oblečení, aby jsi pak dostala co možná největší hodnocení. Dále se také můžeš zúčastnit módních přehlídek nebo večírků, které taky můžeš sama pořádat.


Hollywood story

Tato hra je dost podobná té předchozí, nicméně koncept hry je trochu odlišný.V této hře získáváš popularitu natáčením filmů a nakupováním oblečení, které se shoduje s oblečením v Superstar life. Stejně jako v již předem zmíněné předchozí hře musíš dbát o svůj vzhled, protože nikdy nevíš, kdy na tebe budou před tvým bytem číhat paparazzi, aby tě vyfotili na titulní stranu populárního časopisu Tabloid.


Fashion story

Tato hra nemá s Hollywood story vůbec nic společného. V této hře máš svůj vlastní butik, do kterého musíš objednávat zboží, z toho každé oblečení se dováží jinak dlouho (některé oblečení ti přijde za 2 minuty, jiné třeba za 2 hodiny). Máš zde také svoji postavu, kteoru si můžeš oblékat, jak se ti zlíbí. Svůj butik rozšiřuješ a odemykáš si s dalšími levely i další oblečení. Hra je opět určena pro mobily a tablety.


Lady popular

Tuto hru není třeba moc dlouho představovat. V této hře nakupuješ oblečení, soupeříš s ostatními hráčkami v módní aréně a máš zde svého kluka a mazlíčky. Tato hra je pouze počítačová onlinovka.


World of fashion

Tato hra nemá zrovna nejlepší grafiku, nicméně má něco do sebe. Oblékáš zde totiž ne jen tak obyčejné modelky, ale skutečné celebrity, které se ti postupně odmykají, nehledě na tvůj level. S levely se ti odmykají i další obchody, kterých sice není moc, ale zato v nich jsou hromady oblečení a doplňků.Jako modelky máš k dispozici například Arianu Grande, Nicki Minaj, a další.


Tohle byl můj seznam Top 5 her o módě. Pokud by jsi měla k některé z těchto her dotaz či připomínku, napiš do komentářů. Do komentářů se můžeš také pochlubit svým seznam Top 5 her o módě, nebo třeba jen jednou módní hrou, kterou jsi objevila.








Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.