Girlspace.com

Jak se vyfiknout na rande 2

Potřebuješ poradit s oblečením na rande, ale nenašla jsi nic užitečného v minulém díle? Nevadí! Nyní je zde nový díl rad a tipů na oblečení na rande. Nech se inspirovat!


RANDE V PIZZERII

Některé dívky si myslí, že rande v restauraci a pizzerii je totéž, jenže to není pravda. Obojí jsou sice místa, kde se najíš, ale vhodné oblečení se liší. O oblečení do restaurace už něco víš, ale ne vždy se toto oblečení hodí i do pizzerky. Na takové rande se hodí pohodlné tričko a nějaká sportovní sukně nebo kraťasy. A jako makeup ti stačí řasenka. Zapomeň na lesk na rty, akorát se ti na něj budou lepit drobečky, které by zkazily dojem. Nezapomínej, že v jednoduchosti je krása, takže nepotřebuješ žádné drahé šperky s kameny ani nic drastického. Stačí menší kruhy a nějaký řetízek s přívěskem.


RANDE V PARKU

Tohle rande není zrovna časté, nicméně i na takovéhle rande existuje vhodný outfit. Pohodlné kalhoty nebo i sukně, pohodlné tričko a tenisky, v létě nějaké pěkné sandálky a to stačí. Pokud tam budete mít pejska, bude to ještě lepší. Dávej si však pozor: Na tepláky. Pokud jsou novější, můžeš si je vzít, ale rozhodně zapomeň na špinavé, orvané tepláky a vytahaná trička. Vypadala bys jako bezdomovec.


RANDE NA HŘBITOVĚ

Toto rande je opravdu pro lidi se silným žaludkem. Pokud jste oba drsňáci nebo rebelové, tak není co řešit. Tohle rande je i kapku strašidelné a tak je lepší vzít si černou nebo šedou barvu. Jako makeup zvol řasenku a případně linky na oči v černé nebo šedé barvě. Pozor: Kluci holkám na schůzkách rádi dělají něočekávaná překvapení. Takže radši moc nespoléhej na tmu okolo, protože tě tvůj idol může vytáhnout třeba na pizzu a to by asi nebylo příjemné, kdyby se dozvěděl, že na vaše rande jdeš ve vytahaných teplácích nebo tak něco!


více v dalším díle



Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.