Girlspace.com

Jak se vyfiknout na rande 3

Po dlouhé době přichází již třetí díl rad a tipů na outfity na rande. Nech se inspirovat!



Rande doma

Nezáleží, jestli u něho, nebo u tebe. Na tohle rande se hodí něco pohodlného, třeba legíny a dlouhé tričko. Netřeba výrazných šperků a výrazného líčení. Stačí malé náušnice a řetízek. Jako makeup zvol řasenku a krémový lesk na rty, nebo balzám na rty. Tip: Neupoužívej výraznou rtěnku, nebo lepkavý lesk na rty. Rtěnkou svého miláčka ,,obarvíš" a lepkavý lesk na rty způsobí, že mu budeš dávat lepkavé, a tím pádem nepříjemné, polibky. Pozor: Na tohle rande chodí spíš starší dívky.


Rande ve škole

Je tvůj kluk dobrý v předmětu, ve kterém nevynikáš? Využí toho a dej si s ním sraz po škole. Pokud se vám nechce domů, můžete poprosit nějakého učitele, jestli byste mohli ve škole zůstat, že se potřebujete něco doučit, nebo že potřebujete udělat domácí úkol. Na lavici si nachystejte sešity a učebnice, aby to nebylo nápadné. Na sebe si vem nějakou pohodlnou sukni, pěkné tričko nebo halenku, tenisky a nějaký ne moc výrazný šperk. Ani s líčením to nepřeháněj. Stačí řasenka a balzám na rty.


Rande v nákupním centru

Je jen na vás, jestli si zajdete do nějakého obchodu, nebo do nějaké restaurace, a nebo jestli si jen tak sednete na lavičku, i takhle může vypadat rande. Vem si nějaké pohodlné džíny, pěkné tričko a kardigan nebo bundičku. Jako boty stačí tenisky. Vem si třeba nějakou kabelku nebo trendy batůžek.  Stačí batůžek tak akorát na záda nebo kabelka tak akorát do ruky nebo přes rameno. Netřeba hodně výrazné šperky ani hodně líčidel. Vem si šperky, které jsou pro tebe vhodné. U líčení nezapomeň na to, že by jsi měla vypadat přirozeně.


Pokud znáš druh rande, které jsi ještě neviděla v žádném díle, neboj se ho napsat do komentářů. Třeba bude právě tvůj návrh v dalším díle!



Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.