Extrablog

Můj názor (Prosím přečíst!)

Dobrý den, vítám vás u nového článku, který se bude věnovat tomu nejotravnějšímu, co na HPD.cz můžete najít. A to žebrání o plus.

Nevím, jestli to odstartoval komentář Denouš44 pod hrou Goodgame BigFarm, který získal neuvěřitelný počet plus. Ale vím jistě, že většina uživatelek doslova zblbla přidáváním komentářů, jejichž konečná věta je: Kdo souhlasí, plus. Lidé se takhle snaží žebrat o plus a nuceně si vydobýt body moudrosti. 

Lidi, jasně, že víme, že plusem se vyjadřuje souhlas s daným komentářem, či názorem. A nevím, jestli je někdo na HPD.cz natolik stupidní, aby se mu to muselo připomínat větou: kdo souhlasí, plus. Pokud nesouhlasí, stejně vám ho nedá, a pokud ano, dá vám ho i bez této věty.

Právě tato věta bývá většinou důvodem, proč lidé plus nedávají. Komentář může být natolik stupidní, že si můžeme říct: No dobře, autor má nutkání tento i když hloupý názor sdělit světu. (Můžeme si říct samozřejmě i něco mnohem jiného) Ale pokud se na závěr objeví již zmiňovaná věta, zděsíme se: On chce za takovou kravinu ještě plus?!?

Pochopte, že i komentář normální (tedy bez zmiňované věty) může být dobře doceněn. Ve věštírně uživatelka Emkaaa napsala komentář oceněný 37 plusky, a to bez použité věty. Mé návrhy na testy se taky setkaly s velkým počtem plus, stejně jako návrhy mé nejlepší virtuální kamarádky Garronny Phoenix, se kterou tento názor zastáváme.

Byla bych ráda, kdyby se zde neobjevily komentáře: Zas někdo, kdo si hraje na andílka. Ne. Já jsem taky několikrát tuto větu používala a jsem si toho plně vědoma (hodlám to vymazat ze svých článků na blogu). Právě proto tento článek píšu, protože by bylo nelogické, kdybych si u každého komentáře vesele žebrala, ale všechny ostatní odsuzovala. 

Tento trend bohužel postihl i Youtube či Facebook. To asi nezachráníme, ale alespoň HPD.cz by mohla být stránka, kde bychom si od toho odpočinuli. 

Prosím, zamyslete se nad tím, a byla bych moc ráda, kdybyste tento článek nějak posílaly dál. Ne kvůli tomu, abych měla plusy, ale kdyby tento článek měl dobré ohlasy, s GP (rozhodla jsem se tak zkráceně nazvvat Garronnu Phoenix, snad jí to nevadí) se pokusíme přednést tuto prosbu adminům. V lepším případě se s tím začne něco dělat, v tom horším si to lidé vyloží špatně.

Doufám že s článkem souhlasíte, budu moc ráda za vaše ohlasy v komentářích.

Smajlicek 123

Komentáře

Garronna Phoenix(Violetta je boží)

Je vidět, že jsi mě s tím předběhla. No nic, tak na to zapomenu a doufám, že dostaneme co nejvíce plus. Tak já o tom napíšu Selly, pokud získáš hodně plus za článek, ano?

Edit 16:01: Mimochodem, vážím si toho, že jsem tvá nejlepší virtuální kamarádka, ty jsi moje.

A nevadí mi, že jsi mě napsala zkráceně GP.

Garronna PhoenixTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

GaiaVIP(Svět Fantazie ^^)

Musím ocenit propracovanost článku - když začnu, čtu až do konce. Ano, máš pravdu, musím souhlasit. Taky mi to leze krkem a k podobným komentářům se vyjadřuji po svém.

Také bývá otravné, když někdo pod hru napíše 'mrkněte se mi pls na blog' asi desetkrát! Chápu jednou. Toleruji po druhé. Po třetí mám co dělat, abych dotyčnou neposlala do patřičných míst. Ale potom mi už dochází trpělivost...

Eh, zase jsem toho napsala víc, než bylo původně v plánu.. S přáním hezkého zbytku dne
Gaia

GaiaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

pouchlusněbe(ANIME!)

Já s tebou souhlasím. V poslední době se hlavně u blogů objevilo ů Pokud souhlasíte dejte +" nebo " Zanechte plusík" Mě to nevadí a když se mi článek líbil tak ho dám ale když ne tak si řeknu at' si dotyčný člověk vy-víte-co.

pouchlusněbeTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.