Monkey GO Happy Marathon 2
Hra - Monkey GO Happy Marathon 2
Video se načítá
French Baguette
Hra - French Baguette
Video se načítá
Barbie Style Quiz
Hra - Barbie Style Quiz
Video se načítá
Pheus and Mor
Hra - Pheus and Mor
Video se načítá
Bomb It 7
Hra - Bomb It 7
Video se načítá
 

Extrablog

Něco o znameních (3.díl)

Ahoj všichni, po menší pauze znovu přidávám charakteristiku dvou znamení, konkrétně Lva a Panny. Doufám že se bude líbit. :)


LEV 23. 7. - 22. 8. - Když Gray psal o ,,květině zrozené, aby se rděla neviděna a jejíž líbeznost přijde vniveč v pouštním vzduchu,'' rozhodně nepopisoval Lva. Tito lidé mají vždycky diváky. Ostatní obdivují jeho květnaté projevy, ale leze jim na nervy jeho povýšenost a nadřazenost. Rada, jak si Lva získat, zní: lichoťte mu. V 99% případů se z něj stane poddajné kotě, které se bude vyhřívat ve světle vašich lichotek. Všichni udělují nežádané rady, ať už popelářům, pošťákovi, advokátovi, prodavačce, úředníkovi, nebo soudci. Vyjde to nastejno. Má malá sestřenice vždy přijde ze školy a říká: Ten náš učitel je tak legrační! Je hrozně chytrý, všechno ví, ale vždycky běhá po třídě a chytá se za hlavu: Mám kolem sebe samé hlupáky! My se vždycky smějeme, protože víme, že to nemyslí vážně.'' Chudák Lev, dokonce i děti v, že jeho řev nahání víc strachu než jeho kousnutí. Pokud jde o fyzické charakteristiky tohoto znamení, jsou nápadní, ať jsou sebevědomí, či ostýchaví. Obvykle jsou velcí, i když ascendent může modifikovat vzhled každého znamení. Pohybují se rozvážně, elegantně. Skoro vždy jsou upravení, anebo jim vše trčí do všech stran. Ale v každém případě jejich vzhled upoutává pozornost. Skoro všichni lvi umí báječně spravovat věci, ať je to vodovodní kohoutek, hi-fi věž nebo ulomená noha židle. Jsou to hazardní hráči, pokud jim Měsíc či ascendent nediktuje šetrnost. Trpí na horečky na citlivé oblasti jsou hrdlo, ramena srdce a páteř. Vládnoucí hvězda je Slunce.

Slavné osobnosti ve znamení Lva: Alfons Mucha, Mick Jagger, Sandra Bullock, Sam Worthington, James Cameron, James Horner, Kristína Liška Boková


PANNA 23. 8. - 23. 9. Lidé narození koncem srpna a v září nepatří k velkým romantikům a snílkům. Jsou to čistí realisti. Chtějí mít svůj život pevně v rukou, nesnáší slovo možná a kdyby. Jsou korektní, mají jemné způsoby. Jsou hodně kritičtí, já jelikož ráčkuji, se musím skoro pořád potýkat s napodobováním a kritikou od svého spolužáka ve znamení Panny. Jediné co mně uklidňuje (a vás by taky mělo), že jsou stejně kritičtí i k sobě. Děti Panny by neměli učitelé příliš důrazně upozorňovat na chyby, sami mají pomalu větší zájem než učitel, naučit se vše líp. Ne, že by byli šprti. Panna prostě jen podstatou své povahy touží dosáhnout největší moudrosti. Nesnáší neověřená fakta, chtějí vše vědět. Panniny slabiny jsou přílišná kontrola nad sebou samým (málokdy uvidíte tyhle lidi jak se chechtají, nebo jak pláčou), což není to samé jako kamennost Štíra. Zatímco Pannám přijde zbytečné ukazovat, co cítí, Štír toto používá jako taktiku. Dalšími mínusy je přílišný realismus, takže s Vodnáři a Střelci si moc nepopovídá. Musíme jim ale přiznat spolehlivost, systematičnost (je radost s těmito lidmi pracovat ve škole na stejném projektu), praktičnost a metodická mysl. Pannin vzhled je hodně upravený, většina jedinců má krásné, mírné, tmavé oči. Zrcadlí se v nich intelekt. Jsou šlachovití, průměrně vysocí. Jelikož Panna bere starosti jako nedílnou součást života, můžou trpět na problémy se zažíváním, žaludeční vředy, citlivé oblasti jsou uzliny a hruď.  Vládnoucí planeta je Merkur a Vulkán.

Slavné osobnosti ve znamení Panny: Alois Jirásek, Matka Tereza, Goethe, Alžběta I., Michael Jackson, Lída Baarová, Freddie Mercury. 



To by bylo pro tento článek všechno, nezapomeňte na plus! :) Vaše


Smajlicek 123 :) :D :P

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.