Eliščin Internetový bloček

Jak Ela přišla na HPD - trošku té nostalgie

Ahoj

Dneska tu mám trochu nostalgický článek. Na HPD jsem se zaregistrovala jako malá 13 léta holčička v roce 2013. Ze začátku to bylo spíše z nudy jenže já jsem pak zajistila, že jsem závislá a už to nebylo jen o hrách. Postupem času jsem si tady začala nacházet kamarádky. Vzpomenu třeba na Otakárka El. Petřínská, Vokatá Věrka, Sagka. Zajímalo by mě kde je jim konec. Později jsem zjistila, že můžu psát na blog tak jsem si založila blog *Eliščin internetový vloček*. Chtěla jsem v té době něco originálního. Rozjela se mi slušná kariéra blogerky a já jsem zjistila, že jsem v TOP 50. Byl to trochu šok. Jenže jsem zjistila že začínám mít i lidi co mě nemusí. Začali tu o mě lítat docela krutý články, že jsem zlá a špatná. Pamatuju si, že jsem tenkrát skončila u školní psycholožky a tím pádem se mi shoršila psychika a všechno jsem brala až moc vážně. Do toho se mi začal ničit muj život v realitě. Od rodiny po přítele. Opět jsem to nezvládla. Proto jsem taky tenkrát vyjela v síni slávy. Holky omluvám se, ale moje psychika měla po tom všem vážně dost. Do toho mi kdosi lezl na účet. Psal za mě články a možná nadával i mým kamarádům. Opět se vám omluvám ale já jsem to opravdu nebyla. Díky tomu co se dělo v realitě mě začal upadat blog a já začala přicházet o lidi co to četli. Pro mě to byl tenkrát docela nátlak a já jsem to opět nezvládla. Opět omlouvám se. Dostala jsem se z toho až letos a začínám nabírat nové síly. 

Do toho jsem zjistila, že jsem 6 v oblíbenosti. Byl to pro mě šok protože v realitě mě nikdo takto rád neměl. Jenom pár výjimek. Pak jsem si opět prošla syndromem vyhoření a ukončila aktivní psaní. Jenže to jsem ještě nevěděla, že bude nějaká karanténa :D. Takže jsem se alespoň k částečnému psaní vrátila. Teď jsem kde jsem a řekla bych že moje psychika je o dost lepší a možná jsem snad i vyspělejší. Přísahám že nejsem taková jak někteří tvrdí. Já jsem si prostě v reálném životě prošla peklem, který mi fakt nepřidalo. Nechtěla jsem být ta zlá. Já jen v té době neměla někoho komu bych se mohla svěřit a komu říct o pomoc. Do toho ve mě byla určitá spleť emocí se kterou jsem neuměla pracovat. Takže to taky bylo docela peklo.


Děkuji všem, kteří nademnou nezlomili hůl. Kteří mě podporuji i přesto všechno co se stalo v minulosti. Já jsem to tak nechtěla ale stalo se..


Omlouvám se



U dalšího článku



Ahoj




Komentáře

CattilaVIP(Svěřování se,rady a zábav...)

Je mi líto, že jsi zažívala něco takového. Nikdo by neměl být šikanován a mít z toho psychické problémy. Myslím, že každý má okamžiky v životě, kterých lituje. Ale z chyb se učíme. Sama jsem tady na hpd párkrát udělala dost velké přešlapy...
Držím ti palce, ať ti je jen nejlíp. *srdíčko*

CattilaTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí

ela(Zvířata,Youtube,Seriály)

Cattila: Děkuji. Je to o dost lepší než to bylo. Získala jsem zpátky přítele. O kterého jsem přišla kvůli jedny žárlivý holce co ho musí mít pro sebe. Docela mě to složilo. I tady na HPD jsem díky tomu udělala blbost. Ne jednu. Ano podepsalo se to i na psychice ale teď jsem z toho pár měsíců venku. Děkuji za podporu a pochopení. Kdo to nezažil nemůže vědět čím jsem si prošla a jak jsem se opravdu cítila...

elaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.