Eliščin Internetový bloček

Na slovíčko s elis - moje nejdivnější myšlenky

Ahoj,

už dlouho nevyšlo Na slovíčko s elis,takže je čas podělit se o moje nejtemnější myšlenky muhehehe.


Upřímně nevím,kdy výjde slibovaný článek s Pavlem Vítkem.Mám to v plánu,ale potřebuji k tomu dohledat víc informací.Vím toho dost,ale prostě to není tak jak bych si to představovala.Jak jsem řekla,nebude to z wikipedie,maximálně mi k tomu pomůžou rozhovory.Píšu docela dlouho,ale článek tohoto tipu,tady jaksi nemám i když je to nějakým způsobem součást mě.Líbil by se vám článek tohoto tipu?




Co se týče mě,tak stále žiju :D,ne neumřela jsem.Psaní testu je úspěšně za mnou,takže můžu psát zase aktivně.Teda pokud zrovna nebudu trpět bolestma.Sundali mi třmen a vyměnili mi drátky u rovnátek :/. Pokud by článek nevyšel,tak nemám čas nebo pomáhám kamarádce s youtube karierou,jak jsem psala v již vydané informačce.Také bych Vám chtěla poděkovat za 67 místo v sekci spisovatel.Jsem vám za to vděčná! Snažím se být co nejvíce originální,ale někdy to prostě nejde no :D.

(TO MÁ ZNÁZORNOVAT POLOLETÍ)


Zjistila jsem,že nejlepší zážitky mám z intru (tedy,když nepočítám koncerty Pavla Vítka :D).Tam se toho tolik stane za jedinej týden,že se mi nechce jezdit domů :D.Tak mě napadlo.Nechtěli by jste sérii zážítky z internátu? Myslím,že by to nebylo špatné.Co myslíte?


Omlouvám se těm,kteří chtěli být v názorovce,ale zatím na tom dělám takže si na to nějakou dobu budete muset ještě počkat,proto se prosím nezlobte.Co se týče mé youtube kariery.Pokud bude kamarádka úspěšná tak začnu točit taky.Takže vám sem v budoucnu hodím kanál.Chanel sice založený mám,ale to jméno,ta grafika kanálu to je prostě strašný!


V poslední době se také snažím zapracovat na své psychice.Jistě jste si toho všimli v komentářích. Už nejsem ta,co na každého vyjede,ale snažím se být co nejvíc vlídná.Budu vlídná do chvíle pokud mě nějakým způsobem nevytočíte,Také se snažím rozmyslet se,jestli chci dál poslouchat Pavla Vítka.V poslední době jsem s tím měla dost problém a jaksi jsem to začala řešit pozdě.Tak mi držte palce at ten boj vyhraji :).Jistě jste si toho v posledních článcích všimli.


Tak jo,myslím,že už by to pro dnešek stačilo a už pletu páté přes deváté,takže to raději ukončím.Pokud chcete,můžete mi dolů do komentářů napsat nápady na články :).


U dalšího článku.....Ahoj

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.