Eliščin Internetový bloček

Cítím se volně jako pták

Ahojte

Chtěla bych Vám říct,že se konečně cítím volněji a svobodněji a jsté věci mě už moc netrápí. Víte jak jsem vám popisovala ty věci ohledně holek a internátu? Tak se konečně vyřešily a já se cítím víc klidnější a svobodnější.Jsem ráda,že se s tím začalo něco dělat,protože jsem si začínala připadat jak ten křeček v takové té kouli,víte co myslím. Prostě jsem absolutně nevěděla jak z toho ven,něco mě ztahovala na dno,nebyla jsem klidná.Nevím co to bylo.Vše se vyřešilo až minulý týden kdy se do toho vložili rodiče a oddělili mě od mé současné spolubydlící. Netušila jsem,že by to mohl být onen problém ale zřejmě byl a to jsem se snažila hledat problém jinde a myslela si,že nám to se spolubydlící klape,ale asi zřejmě to byla chyba lávky. 

Takže i přesto,že já jsem zase vylezla jako ta nejhorší a holky na mě vyštěkli,že se semnou přestanou bavit a takový.Jenže já za to ve skutečnosti nemohla,rodiče poznali,že jsem zralá na blázinec když mi jednou ruplo v bedně a já se začala "řezat" nůžkama.Ale o to nejde. Rodiče to vyřešili,sice né tak jak jsem si myslela,protože v očích té osoby jsem ta nejhorší já a furt básní o tom,že se semnou přestane bavit,ne vážně netuším proč to furt cpe své kamarádce pod nos.Nebyla to jen moje chyba,že to k tomu došlo,mohly jsme si za to obě,ale to je vedlejší.Já jsem dospěla k názoru,že na tom internátě se do ničeho montovat nebudu,i přesto,že jsem se snažila konat dobro a vše napravit tak se to všechno otočilo proti mě. Což mě na jednu stranu štve,ale na druhou stranu jsem ráda,že už mi je všechno jedno.Vím,že přeskakuji z jednoho na druhých,ale prosté...Jsem ráda,že už to skončilo a já jsem víc svobodnější protože s mojí spolubydlící to nešlo. Už nechci být tan křeček v kouli chci se cítit volně jako pták. Jen se obávám abych se nezačala bát na ten intr jezdit.Ted se to nějakým stylem dalo zvládnout,ale i tak mám strach,ale snažím se to neřešit,jelikož tenhle týden jedu na intr jen na 2 dny tak to není taková katastrofa.

 

No zamotala jsem se do toho víc než jsem chtěla a to jsem se pouze snažila říct,že už se vše vyřešilo a já se cítím volně jako pták a modlím se aby to nebyl jen klam jako doposud :)...

 Tak jo,to je asi všechno :) (kdyby mě něco napadlo,napíši to dokomentářů nebo upravím článek)

 

U dalšího článku...

 

Ahoj :) 

Komentáře

ela(Zvířata,Youtube,Seriály)

Celestia: S dvěma se bavím docela tak jako před tím,horší je to s mojí bývalou spolubydlící a je vidět,že paní vychovatelka asi pochopila,že mě to trápí a že se to snažím řešit (asi po roce) tak snad to už bude v pohodě. Jen aby nedocházelo k nedorozumění.

Edit 15:19: Celestia: No a s kamarádem...Řekla jsem mu to. A vzal to na pohodu.Místo kamaráda jsem přečetla kamarádky xD smajl

elaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.