Eliščin Internetový bloček

Jak to bude na dále s blogem?

Ahoj

Už mě to přestává bavit! Napsala jsem vám za karanténu několik témat , o kterých jsem si myslela, že by vás mohly bavit a zajímat. Moc vás to nebavilo. Nejsem stroj a  nemám takové telepatické schopnosti abych vám viděla do mozku a zjišťovala jaké témata Vás opravdu zajímají. To že sem dávám Jarka Šimka a Pavla Vítka je pro to, že je to můj koníček. A já ty dva respektuji. Pochopte to. A obrázky sem prostě nedám protože mi nefungují odkazy a přes jeden počítač mi to nejde vůbec. Můžete mi proto prosím napsat, co by vás konkrétně zajímalo? Pochopte prosím, že mě o slávu nikdy nešlo! Dělám to pro Vás. Ne pro sebe. Pro mě je to obrovská ztráta času. Já pro vás něco dělám a vy si toho nevážíte. Pochopte, že mě nezajímá beauty okénko, shopping a podobně. Nechci vás urazit. Ani být zlá, jenom mě to prostě mrzí. Napište si témata. A já vám to třeba zpracuji.... Pokud to bude v mých silách.


Nemyslím to tak, že se někam ženu, ale když porovnám těch 7 plusek v roce 2016 a 2017 tak to je teda síla...

 


Za chyby se omluvám. Mám naštiplé levè zápěstí a mám sádru.


U dalšího článku



Ahoj





Komentáře

Lucy Lupinová(Bradavice)

Mňa to náhodou zaujímalo, a aj som sa divila, že si tak dobre umiestnená v rebríčku ale tvojmu blogu sa nedostáva dosť pozornosti. Skús robiť články z každého rožka troška, tu trochu o tvojom živote, tu trochu o niečom inom, a skús to striedať, možno to zafunguje.
Veľa šťastia ♥
(mimochodom, čo sa týka menej plusov, HPD už nie je také "živé" ako kedysi, takže už celkove si myslím že tá aktivita ľudí klesá všade :( )

Lucy LupinováTo se mi líbí +3 To se mi nelíbí

ela(Zvířata,Youtube,Seriály)

Lucy Lupinová: Děkuji. To je pravda. Zjistila jsem, že i mé další kamaradka už aktivní nejsou. Jestli to bude v mých silách zkusím to. Ale, jednou rukou opravdu nevím, nevím.

elaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.