Eliščin Internetový bloček

Informačka - co bude dál?

Ahoj,

¨Dnes tu mám kratší informačku.


Youtube:


Včera jsme s kamarádkou řešily youtube.A víte,co mi řekla? Že,už semnou nechce spolupracovat takže jsme se trošku hodně chytli.A řekla mi,že na youtube nemám točit vůbec.Jo takže můj sen se ani ne po týdnu rozplinul :(.Od té doby co začala točit,je její ego čím dál tím vyšší a myslí si,jaká je strašná hvězda,přitom natočila 3 videa.Já jsem ji věřila,myslela jsem ,že taková nebude,ale asi jsem se spletla :(. Nevím,co mám dělat,v poslední době mi příjde,že se moji kamarádi zbláznili.Jeden se chce zabít a druhá mi udělá tohle,ne nechápu to a musím si rozmyslet jakou cestou půjdu.


Ale abych si jen neštěžovala....


Škola:


Začátkem Února a začátkem Března budu mít postupové zkoušky tudíž,nevím jak to bude s články. Abych vysvětlila proč zrovna postupové.Ve škole mi učitelka řekla,že mám vysokou absenci,takže nemůžu být klasifikována z několika předmětů.Jako první mě čeká Matematika (na to fakt nemám nervy,ale budu muset xD).Takže se omlouvám,pokud bych nevydala žádný článek.


Co se týče mého blogu.


Blog

Děkuji vám,za 56 místo v sekci spisovatel,moc si toho vážím! Jednou bych se ráda dostala do první 50,tak doufám,že mi v tom pomůžete! :).Jinak na co se můžete těšit? Názorovky,slibovaný článek s Pavlem Vítkem (opravdu na tom pracuju),příhody z intru..No je toho dost!


JEŠTĚ JEDNOU VÁM DĚKUJU ZA PODPORU! Jste skvělí.


To už je vážně všechno,u dalšího článku.....


AHOJ!

Komentáře

BellavillaVIP(HPD časopis)

Tak hodně štěstí v blogogvání, ve škole a s tím youtube to zas až tak neřeš. Jasně. Je dobré jít si za svým snem. Ten ale musí být ohleduplný vůči všem a zároveň Tvým HLAVNÍM cílem. Všechno ostatní jsou koníčky, kterým se člověk nemá věnovat naplno, protože už předem ví, že to jednou skončí. A o to těžší to potom bude. Hodně štěstí ale ve všem. Přeje ....XD....Kerstin
PS: Ta kamarádka si nejspíš myslí, že to co má ona, chceš hned taky. Být Tebou, usmířím se s ní a radši o ...před ní moc nemluvit.....XDsmajlsmajlsmajl

BellavillaTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí

ela(Zvířata,Youtube,Seriály)

Bellavilla: Jak se chceš usmířit s 15 letou holkou,která je v rozpuku puberty? Má svojí hlavu.Já ty koníčky vážně neberu,jen dělám věc,která mě baví.Vím,že všechno jednou končí,ale jsou věci,na kterých mi opravdu záleží.

elaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.