Dia Express

--> TOPKYAPPKY /1./sociální sítě <--

                 Ahoj, vítám vás u mého prvního doporučovacího článku a také u prvního dílu /toppkyappky/. Bude zde podle mě vybraných TOP 5 sociálních sítích na mobile. Číslování není podle hodnoty, je to jen číslo!   Tak se příjemně usaďte a přeji příjemné čtení.


1. Facebook

Ano, tuhle stránku znáte skoro každý. V mobile se ti čas od času hodí, nějaký čas tam ztrávíš. 

2. Messenger

Občas navazující na to předchozí, ale pro rychlou komunikaci mezi přáteli asi to nejlepší, ale nezapomeňte čas od času vyrazit i ven! Někam bez Wi-Fi! =D


3. Instagram

Stránka plná obrázků, videií. Já osobně ju používám o hodně více než facebook, takže doporučuji hodně. Dokonce už se tam zjevila i stránka o HPD. (hpd.cz123)

Samostatný článek o něm: ( INSTAGRAM ) <-- stačí kliknout


4. Pinterest
Zkrátka stránka  s tisíce obrázky. Většinou tam, často najdu spoustu inspirace, motivace,... Když se nudím, ráda tam zavítám a pokochám se.


5. Viber

Napadl mě ještě Snapchat , ale ten už nějakou dobu nepoužívám. Páté místo tedy obsadilo Viber. Dalo by se přirovnat k Messengeru. Zdarma zprávy a hovory, za přístupu Wi-Fi. Hezký design, pro ty kteří nechtějí facebook ani messenger, asi ideální volba. =)



Teď už by to jen chtělo přidat HPD v mobilní aplikace, ne? =D 


Jak to máte se sociálními síťmi vy? Znáte všechny? Používáte všechny? =)

Díky za přečtení, zpětnou vazbu a mějte se krásně! :3

Komentáře

DiaVIP(Healthy_lifestyle)

gogik01: Rozhodně článek na hry je taky dobrý nápad, akorát bude těžký vybrat hry, když je moc nehraju, ale pár by se našlo. Jo Pinterest je moc fajn. =D

DiaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Belania333(Píšeme povídky a příběhy)

Bylo by fajn dát pár tipů na zajímavé appky, které moc lidí nezná. Všechny zmiňované soc. sítě jsou hodně populární, a každý z nás o nich má alespoň malé tušení. Tím pádem článek jaksi ztrácí na významu.

Belania333To se mi líbí +2 To se mi nelíbí

DiaVIP(Healthy_lifestyle)

Belania333: Ano, je to článek o známých soc. Sítích záměrný. TOPky appky, článek na doporučení jsem měla v úmyslu udělat oddělený, ale děkuju za tvůj názor. =]

DiaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.