Dia Express

-->NOVOŠKOLNÍ předsevzetí<-- /tag/


Určitě vám něco říká novoroční předsevzetí, že? Kdo ho však splní? Jen ti opravdu odhodlaní, silní.
Dáváte si i NOVOŠKOLNÍ předsevzetí? Řekla bych, že hodně z vás ano. Já se chci taky polepšit, tak je tu TAG novoškolní předsevzetí.

    



1. Budeš se učit doma? Tohle si říkáte asi skoro všichni, co? Ale já to neberu na lehkou váhu, opravdu se k tomu dokopu! Loni jsem si nevedla až tak špatně. Navíc budu v deváté třídě, takže dobré známky se mi budou hodit. Dobré známky se ale hodí i na prvním stupni, vše přece začíná od základů! Budu se učit někdy po škole a pak se musím dobře vyspat a zopakovat ráno a před hodinou. ;)

2. Jak vypadá tvá každodenní příprava? Moje příprava vypadá tak, že si musím přehodit sešity, které mám doma a které budu následující den potřebovat. Hodlám si to připravovat hned potom, co přijdu ze školy, abych to udělala s přehledem a měla potom zbytek dne klid. Minulý rok jsem to tak zvládla, až na pár výjimek, takže si myslím, že tohle bych mohla zvládat celkem dobře.

3. Jak na tom jsi s domácími úkoly? To je má velmi slabá stránka, hodně jsem je odflakovala. Chtěla bych je zlepšit, ale když je čas, proč si je nenapsat na zastávce ne?

4. Co tvá pozornost při hodině?  Rozhodně nechci usnout na vavřínech, přece i při hodině se toho naučím hodně. Navíc některé baví a to nejenom díky učitelce.

5. Hodláš se věnovat hodně koníčkům, nebo bude škola na prvním místě? Samozřejmě se nesmí nic přehánět, takže se nebudu učit 18 hodin denně. Zatím, ale neplánuju, že budu chodit na nějaký kroužek pravidelně. Na nic takového totiž většinou nechodím. ;) 

6.Kolik toho nejspíš naspíš? Chci chodit spát do třičtvrtě na deset a vstávat okolo šesté. Vyjde mi to na těch 8 hodin, tak snad nebudu moc dlouho ponocovat.

7.Co bude tedy tvá největší změna oproti loňsku? Řekla bych, že se budu snažit žít více spořádaně, usměvavě a zároveň se velice účinně vzdělávat, kéž by to dopadlo, jako má představa.

  •             motivační boost:
  • Hezký diář a ostatní školní pomůcky.
  • Budu se snažit, co nejméně spěchat a udržovat si dobrou náladu!
  • Každé ráno si stoupni před zrcadlo a usměj se a vyslov několik důvodů, proč být šťastná a věř, že jich je spoustu!
  • Někdy si udělej pauzu a čas na koníčky! ♫♫

  • Dále zataguji vokata_Věrka ;-)






  • Jaké NOVOŠKOLNÍ předsevzetí nasadíte vy?

Komentáře

sisiloboVIP(I love books)

Já si novoškolní předsevzetí nedávám smajl podle mě se pak člověk stresuju jejich dodržováním smajl je ovšem dobré mít nějakou disciplínu, kterou stejně nemám smajl já si třeba občas řeknu, že se budu učit, ale potom, když ze školy přijdu v pět na to nemám psychickou sílu smajl ale někdy se k tomu i tak dokopat musím, když třeba píšeme druhý den velkou písemku, tak mi nic jiného nezbývá než se učit smajl to jdu spat třeba po půlnoci...ráno pravidelně vstávám v půl šesté, ale není nic, co by nevyřešilo velké kafe bez cukru a mléka smajl

sisiloboTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

gogik01(Pro ukecané lidi)

Já si dám novoškolní předsevzetí, že se začnu učit smajl Přece jen se to do sedmé třídy hodí smajl Snad se to už letos povede smajl Na prvním stupni jsem se neučila a měla jedničky, ale v předmětech jako je například dějepis, když píšem, tak se někdy vystresuju tolik, že se "snížím" k tahákům.... "Ale já se musím a potřebuju učit! Ale mě se nechce! Stejně to do rána zapomenu!"Takto vypadá moje dokopávání k učení smajl Pak to dopadne tak, že sedím před televizí a "učím se" každopádně se tím nic nenaučím, protože vnímám jen telvizi smajl

gogik01To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.