Dia Express

--> School time VS Holidays <--

                                Ahoj, půlka prázdnin v tahu. Jo, fakt to letí. Taky znáte to, že se o prázdninách měníte na úplně jinou osobu? Ne? Nemáte ponětí na co tady narážím? Jestli ne, tak jsem asi fakt zvláštní osoba.

Teď to bude takový popis, jaká jsem, když je škola VS když jsou prázdniny.


ŠKOLA   

 

   Ještě více povinností, ještě mně času. Rok, co rok to prožíváme.

   Když je škola je třeba trochu té organizace a pevné nervy. Občas jsme sice ve skluzu, ale i přesto si nějaký ten čas na koníčky dokážeme udělat. Ne vždy je škola jenom FUUJ, někdy nás to baví a nebo jsme alespoň rádi, že se spoustu času bavíme s přáteli. Den plyne za dnem a máme před i za sebou spoustu aktivit, takže jsme rádi, když usneme brzo. 

   Jaká tedy jsem, když je škola? Více disciplinovaná, více extrovertní a i z mála času dokážu vytěžit hodně. Jsem ale často ve skluzu a to obnáší stres a také rychlost--> energii.

Prázdniny

      

   Miluju. <3 V tomto období kupodivu dokážu být nápomocná a to především doma. Konečně občas taky něco udělám. :) K prázdninám, ale patří především lenost. :D, které mám taky dost. Někdy jsou takový dny, kdy pořád poslouchám hudbu a upadám do svých "růžových" představ. (to ale i když je škola :/ ) Jelikož je dost času, mám náladu dělat nové věci  plánuji si dost růžovou budoucnost, jenže pak přijde lenost a realita je malinko jiná. Největším změnou však je , že se ze mě stane ještě větší introvert než jsem byla a to hlavně ohledně mých skutečných přátel. Setkávání s nimi je zřídka, hlavně kvůli komunikaci, která je bídná, až naprosto upadá, ale to vždy záleží i na kamarádce, jak dobří jste přátelé. ;) Tyto prázdniny jsem si začala více všímat maličkostí, díky kterým dokážu být velice šťastná. Někdy vás však přemůžou více negativní emoce a tak je dobrá nálada v tahu. Občas to je s těmi náladami, jak na houpačce. Nejlepší na prázdninách je, že je plno času a ty s ním můžeš vynaložit jak chceš! :)


   Malinko jsme se rozepsala o něčem jiném, takže shrnutí:

ŠKOLA                              VS                           PRÁZDNINY

  1. "disciplinovaná"                                     dělám, co se mi zachce
  2. doma dělám minimum věcí                    doma se dost zapojuju
  3. na to kolik dělám věcí- hodně energie  na to kolik dělám věcí- málo energie
  4. i trochu extrovertní                                  o něco více introvertní
  5. více ve skluzu/stresu                               více šťastná


Děkuju za přečtení, snad se vám článek líbil. Předem se omlouvám za chyby.

Jak to máte s prázdninami vy? No...jen se pochlubte, už se těším! :)

 






Komentáře

kočička 1(Magical World)

mě škola nevadí ( jsem ráda, protože se nemusím učit, většinu pochytím v hodinách, ale ne vždy smajl), a prázdniny mám taky ráda i když se někdy nudím (máma ani brácha se mi nevěnují (pc, mobil), knížky mám přečtené smajl a na notebook samozřejmě nemůžu)

kočička  1To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

gogik01(Pro ukecané lidi)

Já se neumim učit doma...Ano... Já se prostě učit nechci a vím že je to špatně... Ale já si v pátek řeknu budu se učit zítra. V sobotu ze je ještě čas v neděli večer a v nedělí si ani nevzpomenu že máme test takže vždycky před hodinou... A myslím že tenhle rok se mi to vymstí smajl

gogik01To se mi líbí +2 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.