Dia Express

---> INSTAGRAM <---

       Ahoj, vítejte u nového článku, kde se vám tak trochu pokusím  přiblížit aplikaci Instagram. Nedávno se tu o něm trochu bavilo. (Byl založen "HPD účet", --> hpd.cz123 ) Takže nejspíš ta správná doba něco se o téhle aplikaci dovědět, ne?


   1. Registrace

Nejdříve se musíš zaregistrovat, můžeš přes nějaký email, nebo třeba i přes facebook. Zadáš si libovolné jméno, samozřejmě s různým omezením znaků.


   2. Follows

Příspěvky se vám budou objevovat od těch, které sledujete. ( a pár reklam občas no...) Kdo sleduje vás, tomu se objevují vaše příspěvky. Příspěvky lze samozřejmě hodnotit srdíčky (něco jako liky), nebo přidat komentář.


   3. Účty

Účty jsou jak osobní, tak se tam vyskytují i například "stránky" s různými adminy, např. o vtipech, citáty nebo fotografování atd.


   4. Instastory

Něco jako je i u messengeru- "Můj den." Na 24 hodin přidáte nějakou novou fotku.

 


   5. Profil můžete mít uzamčený a vaše fotky uvidí, jen ten, komu to dovolíte, takže se nemusíte bát, co za zjevy vás to sleduje. ( Když máte obyčejný profil, otevřený, může vás sledovat kdokoli. )


   + BONUS Jak vypustit fotky, aby si jí všimlo, co nejvíce lidí? Přidejte milión hashtagů, #instagram , zapojte fantazii. Lidé si pak různými hashtagy můžou vyhledat, co zrovna chtějí. (Např když se zase zblázníš do nového filmu, zadej hashtag s názvem do hledáčku a určitě ti vyjedou fotky, které chceš.)


   Nejlépe však tuhle appku poznáš, až ji vyzkoušíš, takže stahujte a ochutnejte instagram! Snad jsem vám ji alespoň dostatečně objasnila tímto stručným článkem. Neváhej a vyzkoušej!

   Znáš instagram, jaké zkušenosti s ním máš? 

   Děkuju za přečtení, zpětnou vazbu a mějte se krásně!

                                                                                     

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.