COOL GIRL´S BLOG

Plusy a mínusy 5 I-phone

Ahoj! Vítejte u mého dalšího článku! Dnes moje oblíbené (a doufám, že i vaše) plusy a mínusy! VĚTŠINA  z nás z 21. století chtějí co nejmodernější techniku. A základem slova techniky-co se podřazenosti týče, jsou mobily. Uznejme si to-mobily tvoří nedílnou součást našeho já-soukromé fotky, videa, upravování veřejných profilů, hry atd. Proto se není  čemu divit, že chceme nej kvalitu. Obecně jsou nejkvalitnější a nejznámější značky Apple a Samsung. Ale věřte nebo ne, po dvaceti letech kvality techniky se rychle mění, třeba se šušká, že za pár let může být na výsluní i Huawei (píšu to dobře?) či Lenovo. Schválně napište do komentářů, jaký mobil máte vy a jestli jste spokojeni a jestli byste iphonek chtěli, či ne, popřípadě jestli ho nemáte. Budu posuzovat konkrétně mobil mé kamarádky-I-phone 6 a můj mobil, Samsung J5 (oba poměrně nové modely). Tak jdeme na to! 

PLUSY

-no řekněte, kdo nemiluje snímač otisku prstu?

-majitelé si I-phony pochvalují proto, že mají dobrou paměť

- můj mobil má dobrý foťák (13 pixelů na přední kameru), ale Applíčci mají nejlepší foťák!

-Kdokoli má I-phone, tak se považuje za bohatého a cool (ale přitom I-phone 5 se dá pořídit i za

4 000,-Kč)

-kdykoli je nějaká aplikace, je na Apple store a až po době na Google play!

-krytů na mobily je nejvíc druhů na Iphone


MÍNUSY

-hrozně mi vadí, že I-phony nemají menu-což mi děsně vadí!

-další věcí je, že na I-phonu se skoro všechny funkce musí platit, když to na mém Samsungu je skoro vše zadarmo. 

-ceny jsou za nové modely nepříznivé, takže novější modely mají pouze ti na dobré finanční úrovni, což podle mě měli vynalézt i levnější modely

-šestka až tak ne, ale pětka I-phonu je malá. Podle mě je generace nových obil velká. 

-když hodíte z výšky I-phone, je vysoká pravděpodobnost, (zvlášť u nových modelů) že se  roztříští display, který je z tak trochu nevýdržného skla,  zatímco jiné firmy dělají displaye z plastu a je tedy mnohem odolnější

Díky za přečtení článku! Líbil se vám, Budu ráda, když mě dáte hvězdičku. :-) A jaké plusy a mínusy vidíte vy na I-phonech? Rozhodně mi napište do komentů! 



Komentáře

Katerinka21(♥ We love DIY ♥)

Asi od prázdnin jsem se o mobily začala zajímat, protože jsem chtěla nový mobil. (starý Sony byl nepoužitelný)
Vcelku by mě zajímalo, kde si našla, že J5 má 16Mpx na přední kamku, má 5Mpx a na zadní má 13Mpx. Já osobně Samsung ráda nemám, důvod to nemá, ale celkově tu firmu prostě nemusím (možná kvůli stále stejnému desingu?)
K iPhone. Jejich store má většinou hry stejně brzy, jako Android, ale na Apple storu mají appky o něco více zabezpečené.
Čtečku má už mnoho mobilů (Samsung, Xiaomi, Lenovo, Huawei, Doogee) Foťák je u iPhone vskutku dobrý. iOS je prostě nejvyspělejší systém, ať si každý říká co chce. Sám mobil os obě už tak úchvatný není.
Lenovo není zas tak špatný, ale když už kupovat Lenovo, tak vyšší třídu, nižší je zasekaná.
Tak, a já vlastním Huawei, konkrétně Huawei P9 lite. Já to považuji za jednu z nejlepších značek, spolu s Honorem, Xiaomi. Pokud chcete nejlepší poměr cena/výkon, doporučuji Huawei (Honor). Jinak s P9 lite jsem spokojená, jede plynule, výkon super, foťák také. Pokud by jste chtěli mobil za 11K, tak bych vám doporučila Honor 8, ten vypadá úchvatně.

To je ale slohovka, na téma mobily se vždy rozjedu.. smajl
Článek hezký, líbí se mi, jen ty Mpx oprav

Katerinka21To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Valins(COOL GIRL HPD)

Katerinka21: Ano, huawei je moc dobrá značka, měla jsem ho předtím. Za mou chybu se omlouvám, dívala jsem se na papíry a máš pravdu. Dík za připomínku!

ValinsTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

ElishabetaVIP(MAYBE IN ANOTHER LIFE)

Já osobně IPhone mám, a nemám s ním žádný problém. Podle mě je normální když někdo má IPhone. Možná, že není dobré se s ním vychvalovat a říkat že ten dotyčný má tlačítkový mobil. No a co? Možná pocházíte z bohaté rodiny, ale bud'te rádi za to, co máte. Není třeba hledat lidi co ho nemají a ukazovat se. Většina lidí, co ho nemá má s tím problém. Proč? Jsou lidi kteří se chtějí vyfotit na facebook udělat selfie a ukázat se. Což taky nechápu! Navíc.. K čemu IPhone 7S plus?! Ach ta logika.. A brzy už IPhone 26. Jako really? Jsem zvědavá jestli to tak bude -.- No, nic proti článku.. V něčem souhlasím, ale ve vetšině ne. K čemu JEŠTĚ menu? Lidi, lidi. To jako vám nestačí i tahle moderní funkce? Za pár let " Vadí mi že v tom mobilu nemají 150 GB. " Vadí mi že ten mobil není lítací ".. BOŽE. No coment..

ElishabetaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.