COOL GIRL´S BLOG

Bláznivé DIY s Valins 1 aneb šťastný deník

Ahoj! Vítám vás u mého dalšího článku!

Psali jste si někdy nějaký deník? Mě to osobně moc nebavilo. Nikdy s tím moc nevydržím. Moc mě to sice mrzí, že bych třeba ráda věděla, co jsem dělala ve stejnou dobu třeba o rok dřív, ale prostě si napíšu krásným ozdobným písmem jeden zápis a na další klíďo píďo kašlu a třeba napíšu:

12. 4. 2016: hezký den

13. 4. 2016: hezký den, ale včera byl hezčí

14. 4. 2016: děsný den

15. 4. 2016: normální den

A tak to bylo pořád. Časem jsem se na to vykašlala a rozhodla se, že prostě budu mít zamčenou minulost. Potom jsem v jedné knížce Můj tajný zápisník, Tohle jsem já dozvěděla o tzv. TAJNÉM DENÍKU ŠTĚSTÍ.

Musím vám říct, že je úplně super. A v čem vlastně spočívá psaní? Pokud se vám něco poštěstí, zapíšete si to. Já si sice deník koupila, trochu jsem si ho ale vylepšila. Potřebujete k tomu deník s tvrdými deskami, balící papír na dárky,2ךtítek či barevný papír, psací potřeby, lepidlo, nůžky, izolepa, klůbko bavlny, samolepky (dle tebe), zámek a klíček.

Návod zde:

1) Obal si deník s tvrdými deskami svým oblíbeným balícím papírem na dárky. Přidej štítek se svým jménem. NÁPAD: Nepiš své vlastní jméno. Napiš třeba přezdívku, aby ostatní nevěděli, koho zápisky jsou. Štítek si můžeš taktéž ozdobit.

2) Balící papír dle obrázku připevni k deníku. 

3) Na vrub deníku, který je na obrázku, přidej štítek se svým jménem.

4) Párkrát obtoč klůbko bavlny kolem prstu.

5) Nalep doprostřed hlavní strany otočníku polovinu kolečka bavlny, jak je na obrázku. Můžeš to přilepit i izolepou.To stejné proveď i na poslední hlavní strany.

6) Přidej zámek a nějaké samolepky (dle tvé volby) a je hotovo!



Nadepsání deníčku:

Nadepiš si na první měkkou stranu obsah. (tam asi víš, co se bude psát) Na další mé šťastné chvilky. Třeba po padesáti stránkách Co šťastného se stane. Pak třeba zase po padesátce co bych si přála (všechny dárky, osudy...) Další rubriky si můžeš vymyslet. 

Příjemnou zábavu přeje Valins. Jo a ještě něco: 


Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.