COOL GIRL´S BLOG

Plusy a mínusy 4-hpd.cz

Ahoj, vítejte u dalšího, tentokrát trochu speciálního článku!

Ti, kteří sledujete můj blog pravidelně víte, že jedna z mých, a myslím, že i vašich nejoblíbenějších rubrik (ono jich moc není, no) je plusy a mínusy. V této rubrice porovnávám kladné, i záporné stránky nějaké věci. Včera mě napadlo, porovnávat sám web, kam bloguji. Neberte to prosím jako urážku, tak to rozhodně nemyslím. Do komentářů můžete napsat, vaše porovnání. Každý má na to jiný pohled.

PLUSY

-Hpd.cz je asi podle mě nejlepší herních webů pro dívky v ČR. Líbí se mi, že si tu najdou místo i ti, kteří moc hry nehrají, jako například já.

-Chatování zadara, a to i ve skupinách!

-Crazy kvízy!

-Mají vlastní magazín, který fakt hltám!

-Ááá! Tram ta da dá! Samozřejmě si tu můžete blogovat, nemusíte se piplat s vlastním blogem (někomu to ale nestačí, jako např. já, a musí si prostě ten blog založit), můžete psát o čemkoliv a sledovat jiné blogy!

-Super taky je týdenní horoskop, který vám každé pondělí přijde do schránky! Hrozně se mi to líbí!

-atd.


MÍNUSY

-Když jsem byla v menší úrovni, tak mě štvalo, že když jsem chtěla otevřít ať už blog, či obchod, vše:až od hodnosti Fanynka. Jako řekněte mi jediný důvod, proč to nemůže být hned po založení účtu?

- Skupiny jsou hlavně na chatování a hraní her. Přitom hru hrají jenom nejpočetnější skupiny.

-Odstranila bych tu úvodní větu, která vždy vyzní, když hpd.cz otevřu: Hpd.cz-nejlepší hry pro dívky,       za prvé z toho vždy dostanu šok, za druhé, vždy dostane šok moje máma, jde to slyšet po celým baráku, a to ho máme velkej, a mít pořád vypnutý zvuk taky není dobrý. 

-Znáte ten pocit, když píšete článek, a... VŠE SE NÁHLE SMAŽE? Mohli by třeba udělat nové okno, které... By prostě... Aby se to nestávalo, chápete. 


Tak to je vše. Ještě jednou se omlouvám těm, které jsem nějak urazila. Věřte mi, že to nemělo ten úmysl. Jestli to uvidí admini hpd.cz, tak mě asi zcvokne. Těm se také moc omlouvám. Budu ráda, jak jsem psala na začátku, když do komentářů napíšete vaše plusy a mínusy hpd.cz. Tak zase někdy příště! 



Komentáře

Simka39VIP(Girl´s Dream)

K těm úrovním: Protože chtějí aby jsi tady byla déle. Já taky nemohla úplně od začátku dávat + u komentářů, a hodně mě to štvalo. Hrála jsem hry, dělala testy, a rychle mi tím vystouply zkušenosti nahoru, tím pádem jsem za necelý týden byla úrovni 2 smajl.

Simka39To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.