COOL GIRL´S BLOG

Holčičí vychytávky aneb vyšperkování pokoje

Ahoj! Vítám vás u svého dalšího článku!

Píšu ho po dvacáté tisícáté! Omlouvám se, že toho moc nebude, ale ve mě to vře, takže budu psát dost stručně! V prvním díle jsme se bavili o vychytávkách do školní tašky. Jenže školní tašku máme přeplněnou, tak kam ty výrobky (podle někoho harampádí, že jo, mami) máme dát? No jasně! Nacpem to do pokoje! Předem chci upozornit, že NĚKTERÉ výrobky jsem čerpala z boží psí příručky 101 psích triků. (dětská verze)

1) Taky milujete cvočky jako já? Potřeba: čalouňské hřebíky (v papíráku, nebo u Číňanů), lak na nehty, párátko, jehla a plato na vajíčka (bez vajec, samozřejmě)

-čalouňák zapíchni do plata 

-nejdřív ho nabarvi jednobarevně, poté ozdob párátkem 

-udělej do látky, kde bude čalouňák, díru, třeba jehlou 

čalouňák rozdvoj a zapíchni



2) Taky vás přes noc otravují komáři a mouchy? Mě teda hodně! Já vám ukážu, jak se těch potvor zbavit! Kup v květinářství, nebo utrhni ze zahrádky levanduli. Když ji dáš do pěkné, ozdobné vázy a ozdobíš mašlí, bude i designovým doplňkem, třeba na parapetu. Já mám doma kolem levandule pár mrtvolek komárů a much (do té doby, než je máma uklidí)


3) Nevíš, kam máš hodit některé věci? Chápu. Málo šuplíků a skulin. Vezmi si květináč, obal ho hezkým dárkovým papírem, polep nálepkami a je to! Hezky se vyjímá na parapetě. 



To je vše, doufám, že se vám to líbilo a něco třeba si vyrobíte, když jsem to dělala čtyři hodiny, protože se mi to furt přepnulo na jinou stránku, takže se mějte. Jo, málem bych zapoměla:


Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.