COOL GIRL´S BLOG

YouTube-názor

Ahoj všichni! Vítám vás u mého nového článku. Předem upozorňuji, že jde o MŮJ názor. Kdokoliv jiný může mít názor jiný, který já plně respektuji.

Jak asi někteří z vás víte, na české YouTube scéně je pár "kauz", které mě osobně připadají spíše smutné a směšné. Já mám na to pohled takovýhle: 


Jistě všichni známe Ondru Vlčka. Asi před rokem si pamatuju, že jeho videa byla pro mě taková ta prokrastinace před fyzikou. Jenže poslední dobou si říkám-co to jakože je... Nebudu říkat, co se přesně stalo (většina z vás to asi ví, a ti co ne, si to lehce můžou zjistit), ale mě osobně jeho poslední "výstupy mi přijdou trapné a směšné, a jeho profesní tvorba jde do kytek... 

A tak se stává, že na podobně, řekněme "nekvalitní" youtubery reaguje další spousta youtuberů, a na ty reakce reaguje další spousta youtuberů, nebo ti, na koho reagují... Jsou to prostě hašteřice, hádky mezi fanoušky a mě osobně to přijde trapné. 

Nevím, jestli je to tak ve všech zemích (jestli to víte, budu ráda, když to napíšete do komentářů), ale na české scéně mi přijde, že tohle zesiluje. Jasně, pořád jsou tu super youtubeři, jejichž tvorba mě osobně baví (Kovy, Cupofstyle, Anička Šulcová atd. atd.), ale... No, udělejte si názor na to sami. 


Proto asi poslední dobou spíše sleduji zahraniční youtubery. Zoella a Pewdiepie (sorry, jestli to píšu blbě)  je taková klasika. Pokud vás angličtina neláká, můžete se podívat za sousedy. Bohužel, myslím si, že slovenská YouTube scéna je lepší než ta naše (sice nevím, jestli tam jsou podobné excesy, ale co vím já, většina mě prostě baví víc). Mě osobně baví Lucypug a Petra Bene. Jsou to takový holky, který nejsou ty rozmazlený dámičky, ale prostě šílený holky a mě osobně to přijde sympatický. 


Takže tak. Promiňte, jestli jsem někoho urazila. Prostě jsem někam musela říct svůj názor... Budu ráda, když mi do komentářů napíšete váš pohled na celou tuto věc. Ještě jednou radši opakuji, to co na začátku, protože vím, že někteří se v komentářích umí pěkně vybít... Jde o MŮJ názor. Kdokoliv jiný může mít názor jiný, který já plně respektuji.

Komentáře

Kyle Mitchel

Hello, I agree with your opinion. It's ok to have your own opinion and try to prove it. Personally, I like watching youtube as well. Nowadays it's a great place where you can find interesting and informative material. Thanks to it I found one top essay writing service https://topwritingservice.com which helped me a lot ion my studying.

Kyle MitchelTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.