COOL GIRL´S BLOG

Co si myslím o některých zpěvácích

Ahoj! Vítám vás u svého dalšího článku! 

A dnes bych vám měla představit svůj názor na některé, ehm, umělce. (jak se o vezme) Chci jen upozornit, že je to můj názor a názory různých lidí se může měnit. Takže-jdeme na to!

Nejdřív ty český... 

Jan Nedvěd

Někdy si říkám, jaké číslo mají jeho dioptrie.. Jeho písničky zpíváme každou hodinu v hudebce... Jo, některý jeho písničky jsou chytlavý, Stánky, Valčíček, atd., ale fakt nechápu, proč ve zpěvníku máme to máme zařazeny mezi MODERNÍ PÍSNĚ. Ok, možná je to mladší než dechovky, ale jako mezi Katy Perry, Adele a Nicky Minaj bych to rozhodně nezařadila. 

Petr Lexa

Většina z vás ho zná jako Hoggyho z YouTube. Jenže on nemá rád, když ho někdo oslovuje Hoggy a abych pravdu řekla, mám v tom zmatek. Vždyť právě na Hoggym se proslavil, ne? No, ale což. Jako jeho písničky poslouchám, ale trochu mi někdy přijde líto toho Lukáše, protože mi přijde, že všichni vždycky chtějí slyšet Petra bla bla, ale on je taky v té skupině, ne? Jako, já se v tom nevyznám, vážně, ale... 

Karel Gott

Jeden z nejslavnějších zpěváků, jak jsem na něho mohla zapomenout? Ok, vím že není moderní, ale docela hodně lidí ho poslouchá a má fakt hity. Akorát jsem nikdy nepochopila, proč mu všichni říkají mistře, jako Mr., jako kdyby byl nějakej učenec... Jako já nevím, ale co vím já, tak titul mistra nevystudoval.

Lucie Bílá

Abych pravdu řekla, moc písniček od ní neznám. Znám ji spíš z Babovřesek a Princezny ze mlejna a to je fakt dobrá. Hrozně se mi líbí ten její hlas, takovej chraplavej a jemnej zároveň... 

Ewa Farna

Je to moje nejoblíbenější česká zpěvačka. Mám ji fakt ráda a nevím, co bych ještě řekla. 

Lucie vondráčková

Jako jo, některý ty písničky jsou dobrý, ale abych pravdu řekla, myslím, že jí ten zpěv moc nejde. Podle mě jí jde víc to hraní.


Tak a teď trochu těch zahraničních...

Justin Bieber

Jako když jsem byla mladší, tak jsem ho měla ráda, ale pak mě to přešlo. Některý ty jeho skandály jsou jako fakt síla, ale, abych pravdu řekla, moc ho nemusím. Ale písničky má boží. 

Adele

Poslední dobou ji mám hodně ráda, ale trošku mě nebaví, jak pořád si dává pauzy... Jinak nevím, co bych řekla. 

Selena Gomez

Poslední dobou se hodně změnila. Místo sladkých lovely songů jsou až příliš moc odvážný... No, ale já celkem souhlasím. Člověk se má měnit ne? A možná i ta hudba je lepší...

PSY

Abych pořád jenom nedávala Americký a Anglický popstar, tak tady je! Musím říct, že jsem jeho velkým fanouškem! Dá se poslouchat pořád dokola a nikdy, nikdy neomrzí. 

Nicky Minaj 

Jednu dobu jsem jí měla hrozně ráda, ale teď mi přijde taková, ,nevím, vyslečinkovaná? Ale písničky má dobrý.

Už nevím, jaké zpěváky bych doplnila. Opravdu nevím. Jen jsem chtěla, abyste si všimli jedný věci: Nepřipadá vám, že u nás je většinu zpěváků nemoderních a dechovkových a v zahraničí jsou ty nejlepší míchanice DJ? No, ale je to mezinárodní muzika, má to něco do sebe, že jo... No, každopádně, doufám, že se vám to líbilo a pokud s něčím nesouhlasíte, chápu vás, každý má rád jinou muziku. Tak zas někdy!


Komentáře

Hanulak(Píšeme povídky a příběhy)

K Nedvědovi... možná se o bude řadit do moderních, protože ten zpěvník začal vycházet v roce 1994 a pak už to jsou jenom další vydání. Třeba jí mám doma třetí a to z roku 2002 (po bratrovi) a pochybuji, že většina škol má o moc mladší.

Anglický, modernější a také těžší písničky jsou spíš ve třetím vydání (myslím, že má modrou barvu...) smajl

HanulakTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.