COOL GIRL´S BLOG

Na kafíčku 3-komentáře

Ahoj! Dnes se budeme bavit o tom, co znají všichnikdo píší blog. KOMENTÁŘE.

NORMÁLNÍ KOMENTÁŘE

Jak se ale nazývají komentáře, které jsou tzv. užitečné? Podle mě to jde těžko popsat. Je to jakési usoudění, třeba: Článek je super, ale doladila bych to a to. Tihle lidi jsou podle mě normální.

OPTIMISTICKÉ KOMENTÁŘE 

Pak jsou optimisté, kteří chtějí potěšit. Proto ale nejsou komentáře. Komentáře mají být užitečné, aby se ten, kdo článek píše poučil z chyb a věděl, co se čtenářům líbí. A takové to: Je to neeeej! Atd. mi přijde zbytečné. POZOR! Třeba je článek opravdu fajn, potom je ten komentář užitečný. 

Nejčastějším tématem komentářů jsou... hejty a spamy. Tak si to pojďme rozvést:

HEJTY:

Nedávno jsem vydala článek plusů a mínusů I-phony. Šlo o mé názory. A pak tam někdo psal, že nesouhlasí a usuzoval mé výtky jako sprosťárnu, že mi vadí skoro všechno atd. Říkala jsem si jen: What? Proč sakra, pořád píšu, že jde o mé názory? Ano, může uvést svoje názory, ale trochu lidsky jako třeba: Určitě sis s článkem dala práci. I-phone mám. Že tam není menu mi až tak nevadí. Na I-phona jsem zvyklá a jiný mobil bych nechtěla. Pak jsem se podívala na ten profil, kdo to psal. Holčička, která má deset let. Ano. Většinou hejtujou malý děti, kteří ani nevědí, co píšou. Jako mě osobně hejty přijdou trošku vtipný, dle Wikipedie to ukazuje na závist, či špatné vychování. 

SPAMY

Spam je vlastně taková nelegální reklama. Musím se přiznat, že když jsem si založila hpd.cz, tak jsem trochu v síni slávy dávala odkazy na svoje stránky, ale... Omlouvám se. Něco jiného je, že když své stránky zobrazuji  na svých účtech, webovkách. To se dle zákona nebere jako černá reklama. 

A co na to říkáte vy? Schválně mi to napište ve čtyřech způsobech, na jaké jsem je rozdělila! 


Komentáře

DomenicTylor

Business assignment help services at Australiaassignmenthelp.com. We provide all type of writing work. Our experts do many projects for writing work. Our experts handle all type of writing work. Experts are any time ready for your help. Directly hire at Australiaassignmenthelp.com.

DomenicTylorTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

ammiejack

Being an academic writer from past 5 years Providing assignment online help that college and university students Also associated with Myassignmenthelp platform. I am dedicated to providing best online academic writing services to college students at affordable rates.

assignment help

ammiejackTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.