COOL GIRL´S BLOG

Na kafíčku 1-Vánoce

Vítám vás po dlouhodobé době! Měla jsem toho moc. Dnešním tématem-ano, budou Vánoce. Možná udělám + a -, nevím, jak to  všechno stihnu, dnes jsem si chtěla založit rubriku-upřímně nevím, proč se to jmenuje na kafíčku, když kafe nesnáším, ale myslím, že je to prostě best název pro rubriku. V téhle rubrice budu poukazovat na můj názor na věci. Půjde i o názor mých čtenářů, (haló, je tam někdo?) můžete ho psát do komentářů a já se vám budu snažit odepisovat. Prostě, jako bychom byli v nějaké cukrárně. Takže rolničky, prdlačky, jdeme na to!

Myslím, že tradiční české Vánoce jsou pryč. :-( Hele, jako, u nás chodí Ježíšek, ne Santa! Připomínám, že Ježíšek je malé rozkošné mimínko, ne dědula v červeným se sobama! To jen, aby bylo jasno.Janě, přiznávám, že mám taky ráda USA a UK styly, ale tradice se mají zachovávat, ne ničit. A psát do přáníček Merry Christmas, tak co by na to řekl Ježíšek? Mimochodem, víte, že Santa nevznikl z Ježíška, ale z Mikuláše? Takže Ježíšek a Santa-dvě odlišný věci! 

Můj táta pochází z Itálie. Tam je tradice ještě zachovalá-křesťanský svátek. Teď by tam ale na článek o Vánocích bylo brzo, slaví se to tam na tři krále. Věřte mi, že jak si v ČR malý děti přejí vidět Ježíška, tak tam byste babu di Natale vidět nechtěli! Přectavme si ji jako z perníkový chaloupky. Stromeček tam není tak důležitý, jako betlém. Lidi, tam byste měli být! V životní velikosti, z vosku, jako živí. (někteří jsou doopravdy živí!)

Shrňme si to. USA a UK je hodně populární. Někteří ale na to zapomínají. Místo, aby zachovávali národní tradice, plní tradici jiných zemích. Někteří to fakt přehání. Třeba jako volení prezidenta bylo v ČR mnohokrát více sledováno, než v samotný ČR! Nemusíme být vlastenci, ale uznejme, že některý obyčeje jsou mnohokrát zábavnější, než ty v USA! Takže: I selfíčko s rozkrojeným jabkem je cool a dá se vyvěsit na facebook! Tak přiště!


Komentáře

williamvhale

Learned a lot with this blog and i will follow these methods to improvise my knowledge. I am a blogger this article really helpful for me. I learned lot of things about blogging from this post. article is nicely explained and easy to understand. thanks for sharing this variable information with us. keep your good work. Thank you for the auspicious writeup. It, in reality, was once a leisure account it.

https://american-writers.org/

williamvhaleTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.