COOL GIRL´S BLOG

5 mojich nej seriálů

Kdo se v 21. století nedívá na televizi? Skoro všichni. Je nekonečně mnoho kanálů, na které se lze dívat. Každý má jistě nějaký oblíbený film, pořad, či seriál. A právě o těch se budeme bavit. 

Já obecně seriály miluji, protože pokračování budí dojem, že vy vlastně sledujete něčí život, a tak se to zreální. Kdyžto u filmů je to jedna situace. Pak se mi líbí filmy na pokračování. Já prostě miluju více dílné... všechno. Samozřejmě, že seriálů je přehršel. Od animáčků pro nejmladší, po erotické pro babičky. Samozřejmě, že v mém věku děcka vyhledávají déčko, disney channel (píšu to dobře?) atd. Jenže-stala se taková menší nehoda s naší televizí. No prostě, náhoda je blbec, přesně ty děcké kanály odstranila. (nevím jak) Předtím jsem hodně sledovala Wifinu, Violletu a přiznám se, že s mladší ségrou Večerníčka. Ale co teď? Samozřejmě, že jsem se zamilovala do jných...Chci připomenout, že některý z nich jsou poloseriály. (spíš soutěže) a že je to můj názor.

5. místo 

PŘÍSTAV

Zezačátku mě ten seriál hrozně bavil, je to pokračování na Svadby v Benátkách. Ty mě strašně bavily, ale přístav už začíná být prostě trochu trapárna.

4. místo

TVOJE TVÁŘ MÁ ZNÁMÝ HLAS

Minulý rok jsem byla z té soutěže hróózně nadšená, ale začíná mě to nudit. A ty reklamy po každé písničce! Samozřejmě je to ale zábava.

3. místo

STARDANCE

Když jsem byla malá, hrozně jsem si přála v tom tančit a mít ty super šaty. Ale přiznejme si, že část, na kterou jsem vždy čekala, byla vyřazovačka. 

2. místo

ORDINACE V RŮŽOVÉ ZAHRADĚ 2

Předtím jsem měla tento seriál na prvním místě, ale... Ten děj je prostě jednou napínavej jak provaz a pak zase nudnej... Zrovna teď je nudnej. To se ale může změnit! Jinak je samo úplně boží!

ÁÁÁ! Tram ta da dá! 1. místo

OHNIVÝ KUŘE

Když tenhle seriál začal, moc mě nebavil, ale v telce jinak nic nebylo. Pak se to ale rozjelo a teď jsem na něj doslova závislá!

To je ode mě vše. Doufám, že se vám můj článek líbil. Do komentářů napište, jak to se seriály máte vy. 


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.