Čau, tady Terka

Opravdu všechny zajímají jen kraviny?

                 Čau lidi, já jsem Terka a nejspíš všechny zajímají jen random kraviny.



   Don´t get me wrong, rozhodně nechci vypadat jako hater. 

   Zdůrazňuji, že NECHCI vypadat jako hater. Nejspíš to tak bude vypadat, ale...


   HPD už není, co bývalo... a to mi nikdo nevymluví. Upřímně, scrollovat po nově vydaných článcích mi přináší asi takovou radost jako kolonoskopie... ( pro ty, co neví, wikipedie pomůže). Koho může zajímat, jaký měl někdo den, když ho vůbec nezná? Omlouvám se, za konkrétní příklady: Moje morčátka blabla a blablabla...  vážně? Je hezké, že máte morče, které máte rádi, ale cpát to ostatním lidem jen tak pod nos?  Nebo: Zkouším dělat sliz.  Oke oke, dělám slizkou věc a nacpu to na internet. Vyřazovačky : téma samo o sobě. Celý jeden článek zabiju tím, že tam nacpu fotky třeba My Little Pony a nechám lidi hlasovat o tom, který charakter je nejlepší... to přece musí přitáhnout pozornost a bude to bestseller. Končím... a nebo ne? tohle je taky chuťovka. Tak snad vím, že už mě to nebaví a chci skončit, tak skončím. Pro lidi jako já ( bezcitný mrchy, za kterou se považuji ) to je jen způsob jak je namíchnout. Nebo u mého posledního článku (mimochodem, povinné přečtení) se v komentářích rozjela diskuze o rakovinách (původně trendových) a skončilo to rakovinami nemocemi. Tím chci veřejně poděkovat Bellavilla že se sice podělila s její ztrátou, ale udělal tím ze sebe ufňukanou chudinku, která vyžaduje být politovaná.


   Já už radši přestanu, abych neotrávila jak vás, tak sebe. Už vidím, jak dostanu ban, ale já to ze sebe prostě musela dostat. Nemůžu být přece jediná, komu to přijde nenormální... nebo jo? Pište do komentářů, jestli jste taky nad něčím takovým uvažovali, popřípadě dejte plus nebo sledování a já si počkám na vývoj situace. Zase za sto let čau, jdu si hodit mašli.

Komentáře

--Novinářky--(HPD časopis)

Tak tady Bellavilla. Přišla jsem o účet, Tak to s tebou budu nucená řešit touto cestou.
Otevřeně jsem vyjádřila svůj protinazor. Chudinku uz ze sebe rozhodně dělat nechci, protože nejsem. S dědou jsem měla pár hádek ale jinak s náma prožil dlouhou chvíli, začínali jsme nacházet spolecna témata až teď, ale jsou lidé ,kteří své prarodiče ani nepoznali. Proto ti chci vysvětlit své jednání. Dělat chudinku- byla to bezmoc. Nemůžeš tu nemoc zastavit, bojovat proti ni. Nemůžeš tomu člověku pomoct,ani když víš, jak se trápí. Byla jsem v šoku ,když oznámili, že děda zemřel. Protože jsem byla naivní a myslela si,že se z toho dostane. Slovní obrat jako je tenhle, se používal na základě téhle nemoci. A proto to neuznávám. Když to někdo použil ve tride, taky jsem se proti tomu postavila. A hpd není výjimkou. A upřímně. Zařadila jsi tenhle problém, naši hádku, rozdílné názory pod článek s názvem ,,Opravdu všechny zajímají jen kraviny?"smajl Úsměvné, jak nedokazes udrzet emoce a asertivni chování, kdyz sis to se mnou mohla vyrikat pres zpravy. smajl No. A ted k clanku. Kdyz si porad na neco stezujes ohledne Hpd, proc nepridas ruku k dilu a nazkusis ho vylepšit? Ja sama jsem zavedla 2 projekty, spojovala jsem lidi, spolupracovala jsem s nimi. Co jsi udelala pro hpd ty, aby to ,,bylo jak bývalo ". Když by se kazdy snažil, v cetne tebe, viděla bys jine hpd.well. Díky, že jsi mě ve článku zmínila jako chudinku , kvůli ztrátě. Když tohle udělá člověk, ztratí nejen respekt ode mě, ale i morální zásady.

Sbohem.Bellavilla ,

--Novinářky--To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

FelicityVIP(KPOP :3)

Nesouhlasím hlavně s posledním tématem-končením. Možná to lidi přestane bavit, ale po pár dnech či týdnech si uvědomí, že jim to chybí a že vlastně blog je to, co je naplňuje a chtějí v tom pokračovat. Nebo někteří lidi -jako například já- nesnáší kritiku moc dobře a pak se unáhlí a napíší článek o tom že končí, ale pak si uvědomí že byla kravina končit kvůli pár komentářům. A ohledně rakoviny-kdysi jsem si z toho taky dělala srandu, ale rakovina je vážná nemoc, ze které by si nikdo neměl dělat srandu. Toť vše.

FelicityTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí

ygvzxgzux(Skupina jenom HOLEK)

Já nevím, opravdu by se neměli řešit kraviny. Jediné co mi jako kravina nepřipadá jsou vyrazovacky. No ale s tim koncem mas pravdu. Uz jsem to jednou udelala ale jenom kvuli tomu ,ze jsem se uz chtela vratit k normalnimu svetu. Ale kdyz jsem si precetla komenty tak jsem se proste musela vratit zpatky, protoze jsem vedela, ze to holky chteji. Mas plus. smajl

ygvzxgzuxTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.