Čau, tady Terka

The girl in the photograph

Jednoho krásného dne seděl při hodině matematiky ve třídě hoch jménem Kevin. Do konce hodiny zbývalo 6 minut. Najednou Kevin něco zahlédl koutkem oka. Jelikož měl lavici hned u okna, zadíval se ven. Něco tam leželo. Hned jak zazvonilo vyběhl ven, aby mu tu věc nikdo nevzal přímo před nosem.

  Sám pro sebe se usmál.Byla to fotka a na ní ta nejpůvabnější dívka jakou kdy viděl. Měla džíny, červené boty a tričko a rukou ukazovala ,,peace" nebo taky V . A byla neuvěřitelně krásná. Musel ji prostě potkat. Běhal po škole a ptal se lidí, zda tuto dívku neznají, nebo ji alespoň neviděli. Pokaždé však dostal zápornou odpověď. Cítil se zničeně. Vzal si fotku domů a zeptal se své starší sestry, jestli o ní něco neví, ale neodpověděla tak, jak chtěl.

  Bylo už pozdě večer a Kevin si šel lehnout. Unaveně se došoural k posteli a dal si fotku na noční stolek. O půlnoci ho vzbudil pronikavý zvuk. Jakoby někdo klepal nehty do okení tabulky. Zděsil se. Poté se ozval tichý chichot. Za oknem se mihl temný stín. Vyděsil se, že je to nějaký pobuda a tak vylezl z postele, otevřel okno aby ho zastihl, ale nikdo tam nebyl. Bylo to pryč.

Další den se ptal sousedů, jestli dívku neznají, ale opět se dočkal záporné odpovědi. Zeptal se dokonce své matky, ale ani ta nevěděla, kdo by to mohl být. Kevin to začal pomalu vzdávat, ale najednou na druhé straně ulice uviděl tu dívku. Byla ještě krásnější než na fotografii a mávala mu. Kevin na nic nečekal a rozběhl se k ní v domnění, že se jí zeptá, kdo je a odkud je. Ale než se stihl k ní dostat srazilo ho auto. Ještě než zemřel přitiskl si fotku k sdrci.

Řidič hned vystoupil z auta a chtěl mu pomoct, ale bylo pozdě. Zahlédl fotku a opatrně ji vytáhl. Byla na ní dívka a ukazovala tři prsty...



Já doufám, že se vám creepypasta líbila. Jestli chcete další napište mi to.

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.