Čau, tady Terka

10 děsivých věcí, které řekli děti svým rodičům 2

    Tááákže, jelikož tenhle článek měl úspěch, tak jsem si řekla, že udělám pokračování. Tak bez dalšího zdržování ZAČNĚME!


   1. Jednou jsem se mazlila se svým synem a zeptala se ho. "Kdo je tenhle brouček?" a on mi s klidnou tváří odpověděl: "Jsem dědečkovo svědomí."

   2. Ukládám svého dvouletého syna, když mi najednou říká: „Sbohem, tati.“ Usměju se a opravím ho: „Říká se dobrou noc.“ „Já vím,“ odvětí a zavrtá se pod peřinu. „Ale tentokrát je to sbohem.“

   3. Ptal jsem se svého tříletého syna, proč se nechce koupat a proč nemá rád vodu. „Byl jsem na obrovský nepotopitelný lodi a pak jsme narazili na ledovec a najednou byl všude zmatek a mně byla zima a mokro a pak jsem čekal na takovém teplém místě, než pro mě přijde nová rodina.“

   4. Jednou mi můj pětiletý syn řekl: "Ještě než jsem se narodil tobě, měl jsem sestru. Ona a moje maminka jsou teď velmi staré. Když to auto začalo hořet, tak se dostaly ven, ale já ne."

   5. Moje dcera seděla u svého novorozeného bratra a upřeně na něj koukala. Po chvilce se na mě otočila a řekla: "Tatínku, je to příšera. Měli bychom se jí zbavit."

   6.Moje neteř se jednou podívala na svou mámu a úplně vážně jí řekla: "Jsem tvoje nejhorší noční můra."

   7.Mojí dceři byli dva roky, když jsme ji zaslechli přes baby monitor, jak se probudila a řekla: "Co? Ok, řeknu jí to." na to přišla do naší ložnice a řekla mojí ženě: "Marry ti vzkazuje, že odvádíš skvělou práci." Marry byla její babička, která umřela před rokem.

   8. Jednou, když si jeden můj kamarád potřeboval dojít domů pro peníze. Já jsem čekala v předsíni a po chvilce ke mně přišla jeho mladší sestra. "Iccy se tě ptá, jestli víš kdy umřeš." řekla mi s klidným hlasem. O Iccym jsem věděla, že je to její imaginární kamarád. Tak jsem odpověděla, že nikdo neví kdy umře a že doufám, že umřu jako stará paní. Ale ona zavrtěla hlavou a řekla: "Ne. Iccy ti vzkazuje, že to bude dnes večer." a odešla.

   9. Moje neteř měla imaginární kamarádku Sally. Jednou mi řekla, že Sally byla ve vězení za to, že usekla hlavu svojí mámě.

   10. Když měl syn tři roky, pověděl mi, že má opravdu rád svého nového tatínka, že je opravdu hodný. Můj manžel je jeho jediný táta. Zeptala jsem se: „Proč si to myslíš?“ Odpověděl: „Můj starý tatínek byl hodně zlý. Bodl mě do zad a já jsem zemřel. Ale svého nového tatínka mám moc rád, ten by mi to nikdy neudělal.“


               Já doufám, že se vám tenhle článek líbil. Jestli vás vyděsil, napište mi do komentářů. Upřímně, já se bojím a hodně, protože jsem to napsala večer. Teď nebudu moct spát. Skvěle. Takže u dalšího článku ČAU ČAU.

Komentáře

ChilliVIP(ANIME!)

Je to super a mrazí z toho v zádech. Jen mi připadá podezřelý, že tak malý děti, třeba i dvouletý, mluví a používají na jejich věk složité věty. Prostě mi to k tomu nesedí. Přidává mi to na dojmu, že si to někdo vymyslel.

ChilliTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

abodka(ANIME!)

Chilli: Ano, to máš pravdu. Můj bratránek má 2 roky, není nějak zaostalý, naopak všichni říkají, že umí dobře mluvit na dvou leté dítě. Ale jak tam bylo napsáno v té sedmičce OK, ŘEKNU JÍ TO.
Vždyť to já, ve svých 11 letech ani moc neříkám....... smajl

abodkaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.