Be YOU!

Tento prázdný svět...

10/08/17

Ahoj,

každé ráno, co se probouzím do nového dne, mám zvláštní pocit. Třeba víš jaké to je, cítit se prostě sama, bez důvodu. Doma jsem obklopena spousty lidma, ale i přesto se cítím opuštěná a tak....prázdná. Beze smyslu, bez důvodu. A dlouho mi trvalo než jsem si uvědomila proč to tak je.

V tomto světě je možná prázdno. Lidi jsou línější, už ani neslyším dětský smích na hřištích, teenageři vyhledávají business, aby v dospělosti nemuseli pracovat a měli by peníze. Všichni by si přáli být slavní, aby se cítili mocní a zapadli do davu, ale neznám nikoho kdo by mi na otázku "Kým chceš být až budeš velký?" odpověděl "Chtěl bych být hlavně šťastný." Přísahám NIKDO. 

Víš, radši budu šťastná prodavačka než zoufalá a ubohá modelína, která své problémy řeší penězma. Je milióny důvodů proč být šťastná, ty důvody jsou až stupidní. Stačí mít radost za to, že svítí sluníčko, že máš sklenku studené vody, protože někde by za ni dali všechno, za obyčejnou postel, protože někdo spí venku na zemi nebo v rozpadlým domě. Zkrátka stačí se jen nadchnout z "hloupé" maličkosti a bylo by na světě líp.

Tak se usměj :)


Komentáře

pastelkaVIP

Promiň, v něčem máš pravdu, ale podle mne, není tento svět prázdný. Záleží hlavně na tom, s jakými lidmi se stýkáš. A je jen na tobě, abys našla takové lidi, kteří tě posunou někam dál a těch , kteří tě táhnou ke dnu se zbavila. Je spousta lidí, kteří mají v životě nějaký cíl a jdou si za ním, snaží se ho uskutečnit, udělají pro to vše. Nestačí jim o tom jenom snít, ale vědí, že to bude stát spoustu úsilí a jsou ochotni to úsilí do toho vložit. To, že vidíš kolem sebe "líné" lidi, ještě neznamená, že se musíš mezi ně zařadit. A pokud máš nějaký plán, nějaký cíl, kterého bys chtěla dosáhnout, tak je vždy možnost, ho uskutečnit.
Nevím v jakém slova smyslu myslíš to slovo "busyness"? Každý business (pokud má vydělávat peníze) vyžaduje pracovní nasazení, možná daleko větší, než v normálním zaměstnání. Čili, není to "nic nedělání" se spoustou peněz. A pokud se ptáš "kým chceš v životě být", odpověď není "chci být šťastný". Šťastný chce být každý, ale štěstí ti přinese jen něco, co děláš ráda a s potěšením, něco, co tě baví a přináší ti radost. A nemusí to být vždy spojeno s hodně penězi. Ale peníze jsou samozřejmě důležité, protože ti poskytují možnost uskutečnit svoje představy o životní úrovni, splnit ti tvé sny. A v tom není nic špatného.smajl
Takový je můj názor na toto téma. My všichni jsme součástmi této společnosti a jací jsme my, takový je i svět. Každý musí začít sám u sebe. Ty, já, my všichni. A potom, máme důvod se usmívat. smajlsmajl papa
pastel

pastelkaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

pastelkaVIP

Jájinka04: Možná jsem to špatně napsala. Já vůbec nezpochybňuji to, co jsi napsala. Máš pravdu. Já jen dávám na zvážení další důvody, proč se ti to takhle jeví.To, že si jdeš za svým, je správné a moc ti přeji, abys dosáhla toho, co si přeješ. Proto píšu, že je potřeba se zbavit lidí, kteří nás ovlivňují negativně. V podstatě, říkáme obě to stejné, jen jinými slovy. Já tě nechtěla kritizovat. Jestli to tak vyznělo, tak se omlouvám. Vážím si lidí, kteří tak jako ty, přemýšlejí o smyslu života a nesedí dnes a denně u počítače a nepíší nesmyslné komentáře, jen aby zabili nudu.
Tak, ještě jednou omluva, jestli to vyznělo, jako kritika. smajl pa pastel

pastelkaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

gogik01(Pro ukecané lidi)

Hezký článek smajl Upřímně, než já pořádně pochopila podstatu toho když se mě někdo ptal co chci být až budu velká tak jsem říkala, že chci být ŠŤASTNÁ smajl

gogik01To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.